CONTACT

Humanitas
  • E-mail:
  • Telefoonnummer: 0528 277 992
  • Adres:
  • Humanitas Zuid-Drenthe is actief in: Alteveer Dr, Ansen, De Wolden, Drogteropslagen, Echten Dr, Elim, Eursinge, Fluitenberg, Hollandscheveld, Hoogeveen, Kerkenveld, Linde, Midden-Drenthe, Nieuweroord, Nieuwlande, Noordscheschut, Pesse, Ruinen, Stuifzand, Tiendeveen, meer...

Humanitas Zuid-Drenthe helpt mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

De vrijwilligers van Humanitas Thuisadministratie helpen deelnemers bij het op orde brengen en  houden van hun financiële administratie, zodat zij zelfstandig verder kunnen.

Behoefte aan vriendschap, aan iemand om thuis mee te praten? Dat doet Vriendschappelijk Huisbezoek. Wil je nieuwe mensen leren kennen? Of hulp bij de verwerking van een ingrijpende gebeurtenis? Onze vrijwilligers zijn er voor iedereen die z’n ervaringen en verhalen met iemand wil delen.

Een oudere vrouw en een jonge vrouw zitten op de bank in een huiskamere
Meer activiteiten van Humanitas Zuid-Drenthe
Aanscherping maatregelen coronavirus

Om gezamenlijk verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen scherpt Humanitas preventieve maatregelen aan op het gebied van de fysieke afspraken tussen onze vrijwilligers en deelnemers. Humanitas Zuid Drenthe heeft dan ook de volgende extra maatregelen per direct genomen. 

  • Contact tussen vrijwilliger en deelnemer moet zoveel mogelijk beperkt worden. Uitsluitend telefonisch contact heeft de voorkeur.
  • Onze beroepskrachten werken zoveel mogelijk vanuit huis.
  • Alle Humanitas-bijeenkomsten die tot en met 6 april  gepland staan, worden afgelast. De organisator van de betreffende bijeenkomst neemt hiervoor zelf de benodigde maatregelen.

Bovenstaande punten gelden in elk geval tot en met 6 april 2020, tenzij de overheid eerder met een aanvulling of aanscherping komt.

Vacatures
Vrijwilliger Levensboek

Ieder mens is uniek. Ieder mens heeft een verhaal. En ieders verhaal is het waard om opgetekend te worden. Lijkt het je leuk om als vrijwilliger dit samen met een deelnemer vorm te geven dan is deze vacature misschien iets voor jou. Als vrijwilliger: kom je voor een bepaalde tijd bij de deelnem...

Vrijwilligers Thuisadministratie

Humanitas zoekt vrijwilligers die mensen willen helpen systeem aan te brengen in hun papierwinkel en hun financiele administratie weer op orde te brengen.  In geval van schulden proberen wij samen met de client het evenwicht tussen uitgaven en inkomen te herstellen en betalingsregelingen af te s...

Bekijk alle vacatures

Na een tijdje ging ik de zaak weer in een ander licht zien.

Deelnemer Bill heeft dankzij de hulp van John weer plezier in zijn leven gekregen. Lees meer.

Maak kennis met Humanitas

In 90 seconden leggen we uit wie we zijn en wat we doen.

//www.youtube-nocookie.com/embed/CJFY1c3sJh8
Humanitas: Steun ons

Steun jij het werk van Humanitas?

Door lid te worden steun je onze afdeling.