CONTACT

Humanitas
  • E-mail:
  • Telefoonnummer: 023 576 3440
  • Adres:
  • Humanitas Zuid-Kennemerland is actief in: Aerdenhout, Bennebroek, Bentveld, Bloemendaal, Driehuis, Haarlem, Heemstede, IJmuiden, Overveen, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Spaarndam, Velsen-Zuid, Velserbroek, Vogelenzang, Zandvoort

Onze vrijwilligers helpen je graag

Een Nieuwe Start biedt ondersteuning aan ex-gedetineerden. Binnen het thema Detentie ondersteunt Humanitas Zuid-Kennemerland Haarlemmers die in aanraking zijn gekomen met politie, justitie of detentie.

Begeleide OmgangsRegeling (BOR): voor jou, je ex en je kinderen. Is na je echtscheiding een omgangsregeling nog niet gelukt? Wij helpen jou en je ex-partner verder. Want beide ouders willen het beste voor hun kinderen. Ook bij een echtscheiding.

Meer activiteiten van Humanitas Zuid-Kennemerland
15-1-2020 Ervaren opvoeders gezocht!

Op zoek naar zinvol werk bij een leuke vrijwilligersorganisatie? Home-Start Haarlem zoekt ervaren ouders of opvoeders, die een steuntje in de rug willen zijn voor gezinnen. De voorbereidende cursus voor nieuwe vrijwilligers start maandag 24 februari 2020.

Vacature bestuurslid PR en Communicatie
Bestuurslid PR en Communicatie

Als bestuurslid ben je mede verantwoordelijk voor het beleid en de aansturing van de afdeling. Interessant en zinvol vrijwilligerswerk bij één van de grootste vrijwilligersorganisaties van Nederland. Samenwerking in een prettig team.

Bekijk alle vacatures

29-11-2019 'Belang van kind is prioriteit'

Humanitas biedt hulp met omgangsregeling. De vrijwilligers van BOR Humanitas Zuid-Kennemerland gaan uit van het belang van het kind en de mogelijkheden van de ouders.

10-10-2019 Langste Ontmoetingstafel tijdens de Week tegen Eenzaamheid

De Langste Ontmoetingstafel, een initiatief van de coalitie Haarlem Ontmoet. Ook Humanitas Zuid-Kennemerland was met het Vriendschappelijk Huisbezoek van de partij.

Vacature Coördinator Vriendschappelijk Huisbezoek
Coördinator Vriendschappelijk Huisbezoek Haarlem

Vriendschappelijk Huisbezoek zoekt een coördinator voor Haarlem. Coördinator zijn bij Humanitas Vriendschappelijk Huisbezoek is een hele leuke vrijwilligersfunctie. Je werkt samen met 4 andere coördinatoren, ieder met een eigen regio.

Bekijk alle vacatures

Humanitas: Maatjes gezocht voor Haarlemmers uit detentie

Maatjes gezocht voor Haarlemmers uit detentie

Lijkt het je leuk om als maatje/coach een ex-gedetineerde in Haarlem te ondersteunen? Om hem of haar te helpen zijn of haar leven weer op de rails te krijgen? Dan zit je goed bij het Humanitas-project Een Nieuwe Start - Haarlem.

Humanitas: Activerend Huisbezoek AHB

Start Activerend Huisbezoek

Vanuit de activiteit Vriendschappelijk Huisbezoek gaat Humanitas Zuid-Kennemerland van start met een nieuwe activiteit binnen het thema eenzaamheid. Activerend Huisbezoek is er voor mensen die behoefte hebben aan meer contacten met anderen. Een vrijwilliger (je maatje) stimuleert je om de weg te vinden naar oude en nieuwe vrienden, familieleden en kennissen en helpt je om een sociaal netwerk op te bouwen. 

29-5-2019 Jaarverslag 2018

Ook in 2018 hebben de vrijwilligers van Zuid-Kennemerland weer veel mensen kunnen helpen. In deze factsheet worden - in een notedop - de resultaten van alle activiteiten gepresenteerd.

Vacature Coördinator Thuisadministratie
Cöordinator Thuisadministratie

Thuisadministratie biedt mensen steun bij het op orde brengen van hun financiële administratie. Als coördinator ben je het aanspreekpunt voor de vrijwilligers en ondersteun en regel je de huisbezoeken.

Bekijk alle vacatures

Humanitas Thuisadministratie richt zich op iets wat iedereen kan overkomen: door een ingrijpende gebeurtenis of omdat je een moeilijke periode doormaakt, blijven bankafschriften en rekeningen liggen. Een vrijwilliger van Humanitas Thuisadministratie kan uitkomst bieden.

Vriendschappelijk Huisbezoek
Maatjes gezocht!

Gezellige prater zoekt maatje... Graag een blokje om... Koffie visite... Graag naar buiten... Vier ogenschijnlijk kleine wensen, het uit laten komen kan echter zoveel betekenen. Lees snel verder hoe jij deze mensen kunt helpen! Een beetje van jouw tijd doet wonderen voor een ander.

Bekijk alle vacatures

Ik heb gewoon veel meer vertrouwen in mezelf en in de wereld om mij heen gekregen

Lees verder over Dounia en vrijwilligster Amanda bij Home-Start