CONTACT

Humanitas
  • E-mail:
  • Telefoonnummer: 023 576 3440
  • Adres:
  • Humanitas Zuid-Kennemerland is actief in: Aerdenhout, Bennebroek, Bentveld, Bloemendaal, Driehuis, Driehuis Nh, Haarlem, Heemstede, IJmuiden, Overveen, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Spaarndam, Spaarndam Gem. Haarlem, Velsen-Zuid, Velserbroek, Vogelenzang, Zandvoort

Onze vrijwilligers helpen je graag

Een Nieuwe Start - Haarlem. Binnen het thema Detentie ondersteunt Humanitas Zuid-Kennemerland Haarlemmers die in aanraking zijn gekomen met politie, justitie of detentie.

Begeleide OmgangsRegeling (BOR): voor jou, je ex en je kinderen. Is na je echtscheiding een omgangsregeling nog niet gelukt? Wij helpen jou en je ex-partner verder. Want beide ouders willen het beste voor hun kinderen. Ook bij een echtscheiding.

Meer activiteiten van Humanitas Zuid-Kennemerland
Humanitas: Humanitas in het nieuws deel 2

Een Nieuwe Start

Het tweede deel van een reeks publicaties over het goede werk van Humanitas Zuid-Kennemerland.

29-5-2019 Jaarverslag 2018

Ook in 2018 hebben de vrijwilligers van Zuid-Kennemerland weer veel mensen kunnen helpen. In deze factsheet worden - in een notedop - de resultaten van alle activiteiten gepresenteerd.

Humanitas: Activerend Huisbezoek AHB

Start Activerend Huisbezoek

Vanuit de activiteit Vriendschappelijk Huisbezoek gaat Humanitas Zuid-Kennemerland van start met een nieuwe activiteit binnen het thema eenzaamheid. Activerend Huisbezoek is er voor mensen die behoefte hebben aan meer contacten met anderen. Een vrijwilliger (je maatje) stimuleert je om de weg te vinden naar oude en nieuwe vrienden, familieleden en kennissen en helpt je om een sociaal netwerk op te bouwen. 

Vacature Coördinator Thuisadministratie
Cöordinator Thuisadministratie

Thuisadministratie biedt mensen steun bij het op orde brengen van hun financiƫle administratie. Als coƶrdinator ben je het aanspreekpunt voor de vrijwilligers en ondersteun en regel je de huisbezoeken.

Bekijk alle vacatures

Humanitas: Maatjes gezocht voor Haarlemmers uit detentie

Maatjes gezocht voor Haarlemmers uit detentie

Lijkt het je leuk om als maatje/coach een ex-gedetineerde in Haarlem te ondersteunen? Om hem of haar te helpen zijn of haar leven weer op de rails te krijgen? Dan zit je goed bij het Humanitas-project Een Nieuwe Start - Haarlem.

Humanitas Thuisadministratie richt zich op iets wat iedereen kan overkomen: door een ingrijpende gebeurtenis of omdat je een moeilijke periode doormaakt, blijven bankafschriften en rekeningen liggen. Een vrijwilliger van Humanitas Thuisadministratie kan uitkomst bieden.

28-2-2019 Ervaren opvoeders gezocht!

Op zoek naar zinvol werk bij een leuke vrijwilligersorganisatie? Home-Start Haarlem zoekt ervaren ouders of opvoeders, die een steuntje in de rug willen zijn voor gezinnen. 

Vriendschappelijk Huisbezoek
Maatjes gezocht!

Gezellige prater zoekt maatje... Graag een blokje om... Koffie visite... Graag naar buiten... Vier ogenschijnlijk kleine wensen, het uit laten komen kan echter zoveel betekenen. Lees snel verder hoe jij deze mensen kunt helpen! Een beetje van jouw tijd doet wonderen voor een ander.

Bekijk alle vacatures

24-7-2018 Informatiemarkt Vrijwilligerswerk

Op zondag 1 juli 2018 stond Humanitas op de Informatiemarkt Vrijwilligerswerk. Vrijwilligerscentrum Haarlem & omgeving organiseerde deze markt voor het derde jaar op rij. 

Het is zo prettig als Michiel er is... Er is gewoon meer lucht in huis!

Lees het verhaal van moeder Evelien en vrijwilliger Michiel bij Home-Start