Zuid-Kennemerland

CONTACT

Humanitas
  • E-mail:
  • Telefoonnummer: 023 576 3440
  • Adres:
  • Humanitas Zuid-Kennemerland is actief in: Aerdenhout, Bennebroek, Bentveld, Bloemendaal, Driehuis, Driehuis Nh, Haarlem, Heemstede, IJmuiden, Overveen, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Spaarndam, Spaarndam Gem. Haarlem, Velsen-Zuid, Velserbroek, Vogelenzang, Zandvoort

Onze vrijwilligers helpen je graag

Begeleide OmgangsRegeling (BOR): voor jou, je ex en je kinderen. Is na je echtscheiding een omgangsregeling nog niet gelukt? Wij helpen jou en je ex-partner verder. Want beide ouders willen het beste voor hun kinderen. Ook bij een echtscheiding.

Vriendschappelijk Huisbezoek  richt zich op het grote en groeiende probleem van eenzaamheid. We brengen iemand die zich eenzaam voelt in contact met een vrijwilliger die dat gevoel doorbreekt met een bezoekje en eventueel een gezamenlijke activiteit.

Meer activiteiten van Humanitas Zuid-Kennemerland
Vacature Secretaris
Secretaris (8 uur per week)

Humanitas Zuid-Kennemerland is op zoek naar een ervaren Secretaris (8 uur per week). Samen met de voorzitter en de portefeuillehouder Financiën zorg je voor de dagelijkse leiding van de afdeling. Heb je interesse in deze functie? Dan gaan we graag met jou in gesprek.

Bekijk alle vacatures

10-9-2018 Jaarverslag 2017

De vrijwilligers van Humanitas Zuid-Kennemerland hebben in 2017 veel mensen kunnen helpen. In deze factsheet presenteren wij met plezier de resultaten van onze activiteiten van het afgelopen jaar.

Vacature Bestuurslid PR en Communicatie
Bestuurslid PR en Communicatie

Als bestuurslid ben je mede verantwoordelijk voor het beleid en de aansturing van de afdeling. Interessant en zinvol vrijwilligerswerk bij één van de grootste vrijwilligersorganisaties van Nederland. Samenwerking in een prettig team.

Bekijk alle vacatures

Vacature Vrijwilliger Bestuurssecretariaat
Vrijwilliger Bestuurssecretariaat

Humanitas Zuid-Kennemerland zoekt per direct een Vrijwilliger Bestuurssecretariaat. We zoeken een enthousiaste en sociaal bevlogen aanpakker. Het betreft een vrijwilligersfunctie voor ongeveer 4 uur per week.

Bekijk alle vacatures

Ieder gezin kent lastige tijden. Maar kun je 't echt even niet aan? Dan helpt Home-Start je. Want een steuntje in de rug doet wonderen. Een vrijwilliger biedt een luisterend oor, geeft nuttige tips en wijst op voorzieningen en regelingen. Voor gezinnen met kinderen van 0-14 jaar.

Vacature Coördinator Thuisadministratie
Cöordinator Thuisadministratie

Thuisadministratie biedt mensen steun bij het op orde brengen van hun financiële administratie. Als coördinator ben je het aanspreekpunt voor de vrijwilligers en ondersteun en regel je de huisbezoeken.

Bekijk alle vacatures

Vacature coördinator Vriendschappeleijk Huisbezoek
Coördinator Vriendschappelijk Huisbezoek

Vriendschappelijk Huisbezoek zoekt een coördinator voor IJmuiden, Velsen Zuid en Driehuis. Coördinator zijn bij Humanitas Vriendschappelijk Huisbezoek is een hele leuke vrijwilligersfunctie. Je werkt samen met 3 andere coördinatoren, ieder met een eigen regio.

Bekijk alle vacatures

24-7-2018 Informatiemarkt Vrijwilligerswerk

Op zondag 1 juli 2018 stond Humanitas op de Informatiemarkt Vrijwilligerswerk. Vrijwilligerscentrum Haarlem & omgeving organiseerde deze markt voor het derde jaar op rij. 

Vriendschappelijk Huisbezoek
Maatjes gezocht!

Gezellige prater zoekt maatje... Graag een blokje om... Koffie visite... Graag naar buiten... Vier ogenschijnlijk kleine wensen, het uit laten komen kan echter zoveel betekenen. Lees snel verder hoe jij deze mensen kunt helpen! Een beetje van jouw tijd doet wonderen voor een ander.

Bekijk alle vacatures

Het is zo prettig als Michiel er is... Er is gewoon meer lucht in huis!

Lees het verhaal van moeder Evelien en vrijwilliger Michiel bij Home-Start