Zuid-Kennemerland

Thuisadministratie

Humanitas Thuisadministratie helpt om je financiën en administratie op orde te brengen en te houden.

Financiële of administratieve zaken zijn niet ieders hobby. En door omstandigheden kun je het overzicht kwijtraken. Bijvoorbeeld als je partner overlijdt, of als je gaat scheiden of je baan kwijtraakt. Dan kan het gebeuren dat er schoenendozen vol bankafschriften op je wachten, of dat er rekeningen zijn die je allang had moeten betalen. Blijf niet te lang rondtobben, maar laat je helpen. Humanitas Thuisadministratie is er speciaal voor.

Hoe gaat het in zijn werk?

Een vrijwilliger van Humanitas Zuid-Kennemerland helpt je om je financiële zaken weer op orde te brengen en op orde te houden. Niet één keer, maar wekelijks. We zetten samen je inkomsten en uitgaven op een rij, gaan na waar je recht op hebt en maken een overzichtelijk huishoudboekje. Daarna kun je zelf je weg vinden in je eigen administratie en financiën. Een hele zorg minder. Bijna iedereen voelt zich na korte tijd enorm geholpen en na langere tijd kunnen mensen vaak weer zelfstandig verder.

Wat zijn de kosten ?

De werkzaamheden die de vrijwilliger voor je doet zijn kosteloos. Kosten voor materialen (ordners, enveloppen en postzegels) zijn wel voor eigen rekening.

Vrijwilliger worden?

Heb je interesse om vrijwilliger te worden bij Humanitas Thuisadministratie? Bekijk dan onze vacature voor meer informatie en neem contact op met één van onze coördinatoren.