Zuid-Kennemerland

Thuisadministratie

Hiermee richten we ons op iets wat iedereen kan overkomen.

Door een ingrijpende gebeurtenis of omdat je een moeilijke periode doormaakt, blijven bankafschriften en rekeningen liggen. Tot je zelf niet meer door de administratieve papierwinkel heen komt.

Dan kan een vrijwilliger van Humanitas Zuid-Kennemerland Thuisadministratie uitkomst bieden. Deze bezoekt je thuis om samen alles weer goed op een rijtje te krijgen.

Daarnaast kunnen onze vrijwilligers hulp bieden via een Schuldhulptraject. In dat geval verwijst de gemeente Haarlem je door en vinden de bijeenkomsten plaats op kantoor.

Bij beide activiteiten streven we ernaar dat je uiteindelijk kunt zeggen: 'Dankzij het contact met een Humanitas-vrijwilliger kan ik mijn leven weer zelf oppakken.'

Spreken deze activiteiten je aan omdat je je hiervoor zelf wilt inzetten als vrijwilliger? Dan ben je natuurlijk ook van harte welkom. 

Wat zijn de kosten ?

De werkzaamheden die de vrijwilliger voor je doet zijn kosteloos. Kosten voor materialen (ordners, enveloppen en postzegels) zijn wel voor eigen rekening.

Vrijwilliger worden?

Heb je interesse om vrijwilliger te worden bij Humanitas Thuisadministratie? Bekijk dan onze vacature voor meer informatie en neem contact op met één van onze coördinatoren.