Vriendschappelijk Huisbezoek Zuid-Kennemerland

Hiermee richten we ons op het grote en groeiende probleem van eenzaamheid.

We brengen iemand die zich eenzaam voelt in contact met een vrijwilliger die dat gevoel doorbreekt met een bezoekje en eventueel een gezamenlijke activiteit. We koppelen mensen een-op-een, rekening houdend met idee├źn en interesses.

Uiteraard kunnen we voor deze activiteit ook altijd nieuwe vrijwilligers gebruiken. Mensen die af en toe tijd willen maken voor een ander. En die zo een onmisbare bijdrage leveren aan een maatschappij waarin niemand zich buitengesloten hoeft te voelen.

Vrijwilliger worden?

Heb je interesse om vrijwilliger te worden bij Vriendschappelijk Huisbezoek? Bekijk dan onze vacature voor meer informatie en neem contact met ons op.

Maatjes gezocht!

Gezellige prater zoekt maatje... Graag een blokje om... Koffie visite... Graag naar buiten... Vier ogenschijnlijk kleine wensen, het uit laten komen kan echter zoveel betekenen.

Lees snel verder hoe jij deze mensen kunt helpen! Een beetje van jouw tijd doet wonderen voor een ander.

Nieuw! Activerend Huisbezoek AHB

Activerend Huisbezoek is er voor mensen die behoefte hebben aan meer contacten met anderen. Een vrijwilliger (je maatje) stimuleert je om de weg te vinden naar oude en nieuwe vrienden, familieleden en kennissen en helpt je om een sociaal netwerk op te bouwen.

Lees verder >>