Nieuwsbrief november 2015

In deze nieuwsbrief brengen wij je op de hoogte van de actuele ontwikkelingen binnen Humanitas Zuid-Kennemerland.

Humanitas Zuid-Kennemerland gaat verhuizen!

Wij hebben een nieuwe locatie! Per 1 januari 2016 is ons nieuwe onderkomen aan de Wilhelminastraat 12, 2011 VM in Haarlem.

We krijgen hier veel meer ruimte en kunnen nu de verschillende activiteiten van Humanitas samenbrengen onder één dak. Zo zullen Home-Start en doorstart er een vaste plek krijgen en heeft de Thuisadministratie ruimte om de deelnemers aan het Meldpunt Schuldhulpverlening te ontvangen. Ook kan het bestuur er vergaderen en de coördinatoren en vrijwilligers hebben een mooie ontmoetingsplek. Midden in het centrum, goed bereikbaar met het openbaar vervoer en genoeg parkeergelegenheid.

BOR

BOR (Begeleide OmgangsRegeling) is gestart met een pilot onder leiding van ons nieuwe bestuurslid Jeugdzaken Karien Wolt. We wensen haar veel succes!

Voorlezen in gezinnen

Onze activiteit Voorlezen in gezinnen verwelkomt twee nieuwe coördinatoren: Herma Kip en Marlot Henkes. Zij gaan Ank Buis en Wing-Sam Cheung vervangen, die zich de afgelopen twee jaar voor dit project hebben ingezet.

Humanitas website

Begin volgend jaar krijgt heel Humanitas een compleet nieuwe website, dus ook onze afdelingspagina gaat veranderen. Een moderne frisse uitstraling en helemaal responsive (past zich automatisch aan de schermgrootte van bijv. mobiel of tablet aan). Ook is de website straks veel meer gericht op de (potentiële) deelnemers door bijv. zoekfuncties waarbij eenvoudig en snel de juiste activiteit in de juiste plaats gevonden kan worden. Snel even gaan kijken dus in het nieuwe jaar! De livegang van de nieuwe website is vastgesteld op 19 januari 2016.

www.humanitas.nl/zuid-kennemerland

Terug naar het nieuwsoverzicht