Tulpen voor vrijwilligers Humanitas Zuid-Kennemerland

Dit jaar bestaat Humanitas 75 jaar. Ter ere van deze gelegenheid werden de vrijwilligers van Humanitas Zuid-Kennemerland door middel van een bos tulpen in het zonnetje gezet om hen te bedanken voor hun bijzondere inzet. Ook in tijden van corona helpen vrijwilligers op basis van gelijkwaardigheid, mensen onder andere met hun thuisadministratie, opvoeden, opgroeien, en vriendschappelijke gesprekken bij eenzaamheid.

De vrijwilligers reageerden enthousiast op het onverwachte bezoek aan de deur. Vrijwilligers zijn van onschatbare waarde voor Humanitas Zuid-Kennemerland . De tulpen actie is mogelijk gemaakt door John en Sjaak van Berkel uit Hillegom. Toen Humanitas hen benaderde voor tulpen voor de vrijwilligers van Humanitas Zuid-Kennemerland, doneerden zij spontaan 250 mooie bossen tulpen: “We waarderen het enorm dat er mensen zijn die zich belangeloos voor andere mensen inzetten, vooral in deze tijd.” Mede door deze gulle gevers hebben alle vrijwilligers een bos mooie tulpen met een Humanitas-jubileumkaart ontvangen met een bedankje van het bestuur. 

Dennis Dijkstra van Humanitas Zuid-Kennemerland neemt een emmer tulpen in ontvangst van Sjaak van Berkel

Kwekerij en handelsonderneming van Berkel B.V

Het bedrijf J.M. van Berkel is zowel kwekerij als handelsonderneming in bloemen en bloembollen en is in 1957 opgericht door Jaap van Berkel. In 1977 nam John van Berkel de leiding van het bedrijf op zich en in 1979 kwam ook Sjaak van Berkel in het bedrijf werken. Sinds 1981 zijn John en Sjaak eigenaren van J.M. van Berkel B.V. Ze zijn gespecialiseerd in het op maat en op termijn leveren van bloemen aan bloemenexporteurs en supermarktketens.

Terug naar het nieuwsoverzicht