CONTACT

Humanitas
  • E-mail:
  • Telefoonnummer: 06 49 62 06 25
  • Adres:
  • Extra informatie:

    Bovenstaand telefoonnummer is van het secretariaat. Op zoek naar contactgegevens van één van onze projecten? Zie 'Contactgegevens' in de menubalk of kijk op de betreffende projectpagina (via 'Wat we doen'). 

  • Humanitas Zuidwest Friesland is actief in: Abbega, Allingawier, Arum, Blauwhuis, Boazum, Bolsward, Breezanddijk, Britswert, Burgwerd, Cornwerd, De Fryske Marren, Dearsum, Dedgum, Easterein, Easterwierrum, Exmorra, Ferwoude, Folsgare, Gaast, Gaastmeer, meer...

Spotlight

Als mantelzorger sta je vaak dag en nacht klaar. Stand-by is voor jou om te ontspannen. Er wordt veel energie en veerkracht van de mantelzorger gevraagd. Dus kun je af en toe wel eens wat ondersteuning gebruiken. Stand-by geeft je de mogelijkheid om even tijd voor jezelf te nemen

Een man en een vrouw wandelen over een pad omgeven door bomen

Humanitas Thuisadministratie helpt je je financiën en administratie op orde te brengen en te houden. Blijf dus niet rondtobben, als je door welke reden dan ook het overzicht bent kwijtgeraakt. Een vrijwilliger van Humanitas helpt je weer op weg!

Een man en een vrouw zitten met paperassen achter een laptop
Meer activiteiten van Humanitas Zuidwest Friesland
Download PDF: Afdelingsfolder 2020-09-09.pdf

Maak kennis met Humanitas Zuidwest Friesland

Download hier de folder van Humanitas Zuidwest Friesland.

Vrijwilliger worden? Bekijk de vacatures in het vacature-overzicht of vul het aanmeldformulier in voor een intakegesprek. 

Vacatures
Coördinator Stand-by

Humanitas afdeling Zuidwest-Friesland zoekt  voor het project Stand-by een extra coördinator.

Vrijwillige maatjes en mantelzorgondersteuners

Gevaagd: Vrijwillige maatjes en mantelzorgondersteuners. Maak als maatje het verschil door samen een spelletje teeen wandeling te  Of ontlast een mantelzorger door een activiteit te doen met diens naaste.

Vrijwilliger Home-Start

Heb jij ervaring als opvoeder of ouder? En geïnteresseerd in vrijwilligerswerk binnen gezinnen? Neem dan een kijkje bij Home-Start Zuidwest Friesland en wellicht is ons vrijwilligerswerk iets voor jou!

Diverse projecten

Daarnaast is Humanitas Zuidwest Friesland regelmatig op zoek naar nieuwe vrijwilligers voor diverse projecten. Neem voor meer informatie contact op met  intake@humanitas-zwf.nl 

Bekijk alle vacatures

Het werd me te veel, al die rekeningen.

Lees hoe John van Henk heeft geleerd zijn administratie op orde te brengen en te houden.