CONTACT

Humanitas
  • E-mail:
  • Telefoonnummer: 0515 575 138
  • Adres:
  • Extra informatie:

    Bovenstaand telefoonnummer is van het secretariaat. Op zoek naar contactgegevens van één van onze projecten? Zie 'Contactgegevens' in de menubalk of kijk op de betreffende projectpagina (via 'Wat we doen'). 

  • Humanitas Zuidwest Friesland is actief in: Abbega, Allingawier, Arum, Blauwhuis, Boazum, Bolsward, Breezanddijk, Britswert, Burgwerd, Cornwerd, Dearsum, Dedgum, Easterein, Easterwierrum, Exmorra, Ferwoude, Folsgare, Gaast, Gaastmeer, Gauw, meer...

Spotlight

Als mantelzorger sta je vaak dag en nacht klaar. Stand-by is voor jou om te ontspannen. Er wordt veel energie en veerkracht van de mantelzorger gevraagd. Dus kun je af en toe wel eens wat ondersteuning gebruiken. Stand-by geeft je de mogelijkheid om even tijd voor jezelf te nemen

Humanitas Thuisadministratie helpt je je financiën en administratie op orde te brengen en te houden. Blijf dus niet rondtobben, als je door welke reden dan ook het overzicht bent kwijtgeraakt. Een vrijwilliger van Humanitas helpt je weer op weg!

Meer activiteiten van Humanitas Zuidwest Friesland
Download PDF: Afdelingsfolder Humanitas Zuidwest Friesland.pdf

Maak kennis met Humanitas Zuidwest Friesland

Download hier de folder van Humanitas Zuidwest Friesland.

Vrijwilliger worden? Bekijk de vacatures in het vacature-overzicht of vul het aanmeldformulier in voor een intakegesprek. 

Vacatures
Vrijwillige maatjes en mantelzorgondersteuners

Gevaagd: Vrijwillige maatjes en mantelzorgondersteuners. Maak als maatje het verschil door samen een spelletje teeen wandeling te  Of ontlast een mantelzorger door een activiteit te doen met diens naaste.

Voorleesvrijwilliger (voorleesproject Bolsward)

Voor het voorleesproject in Bolsward zijn we op zoek naar enthousiaste voorlezers! Heb je affiniteit met taal en wil je kinderen helpen met hun taalontwikkeling? Maak dan één keer in de week een uurtje vrij om gezellig met een kind te lezen!

Diverse projecten

Daarnaast is Humanitas Zuidwest Friesland regelmatig op zoek naar nieuwe vrijwilligers voor diverse projecten. Neem voor meer informatie contact op met  intake@humanitas-zwf.nl 

Bekijk alle vacatures

Het werd me te veel, al die rekeningen.

Lees hoe John van Henk heeft geleerd zijn administratie op orde te brengen en te houden.