CONTACT

Humanitas
  • E-mail:
  • Adres:
  • Extra informatie:

    Contactgegevens/telefoonnummers van onze projecten of het secretariaat vindt u bij 'Contactgegevens' in de menubalk of kijk op de betreffende projectpagina (via 'Wat we doen'). 

  • Humanitas Zuidwest Friesland is actief in: Abbega, Allingawier, Arum, Blauwhuis, Boazum, Bolsward, Breezanddijk, Britswert, Burgwerd, Cornwerd, De Fryske Marren, Dearsum, Dedgum, Easterein, Easterwierrum, Exmorra, Ferwoude, Folsgare, Gaast, Gaastmeer, meer...

Spotlight

De Humanitas Kindervakantieweken bieden ook jouw kind een heerlijk ontspannende kindervakantieweek. Als vakantie er door omstandigheden niet in zit. De kinderen kunnen er toch lekker even tussenuit. Leeftijd: van 6 tot 12 jaar.

Kinderen zijn aan het zaklopen op een grasveld

Voel je je eenzaam? Een vrijwilliger van het Maatjesproject gaat met je op stap.  Toegespitst op jouw behoeften, ongeacht je achtergrond of verleden. Wandelen of winkelen, of gewoon kletsen. Alles is erop gericht om jou het plezier en zelfvertrouwen (terug) te geven. 

Een man is voor het maatjesproject op vriendschappelijk huisbezoek bij een andere man. Ze bekijken samen fotoboeken.
Meer activiteiten van Humanitas Zuidwest Friesland
Vacatures
Vrijwilligers kindervakantieweken

Voor de kindervakantieweken is Humanitas op zoek naar vrijwilligers. Om kinderen die het heel hard nodig hebben een onvergetelijke vakantie te bezorgen. We zijn opzoek naar groepsleiding, kooktalenten en vliegendekiepers.

Vrijwillige maatjes en mantelzorgondersteuners

Gevaagd: Vrijwillige maatjes en mantelzorgondersteuners. Maak als maatje het verschil door samen een spelletje teeen wandeling te  Of ontlast een mantelzorger door een activiteit te doen met diens naaste.

Diverse projecten

Daarnaast is Humanitas Zuidwest Friesland regelmatig op zoek naar nieuwe vrijwilligers voor diverse projecten. Neem voor meer informatie contact op met  intake@humanitas-zwf.nl 

Bekijk alle vacatures

Download PDF: Afdelingsfolder 2021-03-28.pdf

Maak kennis met Humanitas Zuidwest Friesland

Download hier de folder van Humanitas Zuidwest Friesland.

Vrijwilliger worden? Bekijk de vacatures in het vacature-overzicht of vul het aanmeldformulier in voor een intakegesprek. 

Download PDF: Factsheet_ZW_Friesland_2020 DEF.pdf

Jaarverslag 2020

Lees hier het jaarverslag 2020 van Humanitas Zuidwest Friesland.

Het werd me te veel, al die rekeningen.

Lees hoe John van Henk heeft geleerd zijn administratie op orde te brengen en te houden.