Kindervakantieweken

Een vakantie voor je kind? Zelfs als het er eigenlijk niet in zit? Humanitas Kindervakantieweken organiseert het ook voor jouw kind.

Een van de activiteiten van Humanitas Zuidwest Friesland is het organiseren van kindervakantiekampen welke zijn bedoeld voor kinderen die om financiële, sociale of medische redenen niet op vakantie kunnen gaan.

De vakantieweken worden gehouden in kampeerboerderijen in Friesland. Deze kampeerboerderijen zijn in de buurt van zandvlakten en bossen, die zeer geschikt zijn voor speurtochten, nachtwandelingen en spelletjes. Met sport, spel, disco, zingen en creatieve bezigheden wordt een groot deel van de vakantie doorgebracht. Dus samen kletsen, spelen, lol maken, maar ook opruimen en schoonmaken! Met een bonte avond met zang, dans, toneel en kampvuur sluiten we de vakantieweek af

Vrijwilligers

Ieder jaar zijn er weer vrijwilligers die de kinderen/jongeren bij de vakantieactiviteiten ondersteunen. Deze vrijwilligers zorgen ervoor dat de kinderen een fijne vakantie hebben. Als norm hanteert Humanitas één leider voor vijf kinderen. 

Kindervakantieweken 2021

Vol enthousiasme zijn alle vrijwilligers van de Kindervakantieweken bezig met de voorbereiding. Locaties zijn gereserveerd, nieuwe vrijwilligers worden geworven en de week programma’s zijn in de maak.

Op zeventien mei 2021 is bepaald dat de kindervakantieweken in 2021 doorgaan. U kunt uw kind(eren) aanmelden bij de coördinator. 

Ook na 17 mei houden we er rekening mee dat de kindervakantieweken toch niet kunnen plaatsvinden. Maar wij zien het zonnig in en hebben er vertrouwen in. We blijven flexibel.

Mocht u vragen hebben over de Kindervakantieweken of een aanmeldformulier willen ontvangen, neem dan contact op met de coördinator via kindervak@humanitas-zwf.nl / 0515 - 419623

Data Kindervakantieweken 2021

leeftijd  locatie data
6/7/8 jaar       Appelscha       zondag 11-7-2021 t/m vrijdag 16-7-2021
9/10 jaar Appelscha zondag 18-7-2021 t/m vrijdag 23-7-2021
11/12 jaar Grolloo zondag 11-7-2021 t/m vrijdag 16-7-2021
     
 Vereniging Humanitas is houder van het keurmerk Kindervakanties.