Zuidwest Friesland

Kinder vakantie weken

Een vakantie voor je kind?  Zelfs als het er eigenlijk niet in zit? Humanitas Kindervakantieweken organiseert het ook voor jouw kind.

Een van de activiteiten van Humanitas Zuidwest Friesland is het organiseren van kindervakantiekampen welke zijn bedoeld voor kinderen die om financiële, sociale of medische redenen niet op vakantie kunnen gaan.

De vakantieweken worden gehouden in kampeerboerderijen in Friesland en Drenthe. Deze kampeerboerderijen zijn in de buurt van zandvlakten en bossen, die zeer geschikt zijn voor speurtochten, nachtwandelingen en spelletjes. Met sport, spel, disco, zingen en creatieve bezigheden wordt een groot deel van de vakantie doorgebracht. Dus samen kletsen, spelen, lol maken, maar ook opruimen en schoonmaken! Met een bonte avond met zang, dans, toneel en kampvuur sluiten we de vakantieweek af

Vrijwilligers

Ieder jaar zijn er weer vrijwilligers die de kinderen/jongeren bij de vakantieactiviteiten ondersteunen. Deze vrijwilligers zorgen ervoor dat de kinderen een fijne vakantie hebben. Als norm hanteert Humanitas één leider voor vijf kinderen.

Kampeerweken 

Data voor de kampeerweken 2017 zullen rond maart 2017 bekend zijn

De kosten

Uw kosten bedragen 100,- per kind / per week. (i.p.v. de werkelijke kosten die 250,- bedragen).
Bij onvoldoende financiële draagkracht wordt in overleg met de coördinator gezocht naar een oplossing.

Enkele weken voor de vakantie ontvangt u de bevestiging, de kledinglijst, een label voor de koffer en een routebeschrijving, als alles (ook het geld) geregeld is.

Informatie en Aanmelding

Wil uw kind ook genieten van een leuke vakantieweek?

Aanmelden voor 2016 is niet meer mogelijk. Medio februari 2017 zal inschrijving voor de zomerkampen van 2017 mogelijk zijn