Thuisadministratie

Thuisadministratie helpt je je financiën en administratie op orde te brengen én te houden.

Soms heeft men moeite met het op orde houden en het regelen van de (financiële) administratie. Hoe schrijf je bijvoorbeeld brieven naar instanties? Hoe geef je niet meer geld uit dan er binnenkomt? Wat doe je met lastige rekeningen?

Wie het prettig vindt om steun te krijgen bij dergelijke zaken, kan een beroep doen op de Thuisadministratie van Humanitas. Blijf niet rondtobben, als je het overzicht bent kwijtgeraakt. Een vrijwilliger geeft je tijdelijke hulp bij je administratie en helpt om zaken op een rijtje te krijgen en te houden.

Vrijwilligers

Humanitas Zuidwest Friesland beschikt over een werkgroep Thuisadministratie, bestaande uit vrijwilligers. Eén van de vrijwilligers komt bij je thuis om samen de (financiële) administratie te doen.

De vrijwilligers nemen niet over; zij zijn een maatje om je te steunen. Je blijft zelf verantwoordelijk voor je (financiële) administratie en maakt je eigen keuzes. Je kunt er op vertrouwen dat zij de informatie geheimhouden en uiterst zorgvuldig zullen behandelen.

Kosten

Aan deze ondersteuning zijn geen kosten verbonden. Wel moet je de kosten betalen die je voor je eigen administratie maakt.

Informatie en aanmelding

Neem voor meer informatie of voor aanmelding contact op met de coördinator.