Kindervakantieweken 2021

Het mooie weer is in aantocht waardoor je gedachten al snel naar “zomer” en “vakantie” gaan. Bij Humanitas denken we dan aan de Kindervakantieweken. Vol enthousiasme zijn alle vrijwilligers van de Kindervakantieweken bezig met de voorbereiding.

Vol enthousiasme zijn alle vrijwilligers van de Kindervakantieweken bezig met de voorbereiding. Locaties (Appelscha en Grolloo) zijn gereserveerd, nieuwe vrijwilligers worden geworven en de week programma’s zijn in de maak.

Zeventien mei 2021 is de datum waarop we definitief gaan bepalen of de vakantieweken wel of niet doorgaan. U kunt uw kind onder voorbehoud alvast aanmelden via de coördinator van Humanitas Zuidwest Friesland.

Ook na 17 mei houden we rekening een besluit dat het ook dit jaar niet kan plaats vinden. Maar wij zien het zonnig in en hebben er vertrouwen in. We blijven flexibel.

Mocht u voor die tijd vragen hebben over de Kindervakantieweken of alvast een aanmeld formulier ontvangen dan kunt u contact opnemen met de coördinator via kindervak@humanitas-zwf.nl of 0515-419623.

Terug naar het nieuwsoverzicht