Steun ons!

Draag je Humanitas afdeling Zuidwest Friesland een warm hart toe en wil je ons financieel ondersteunen? Dat kan! We zijn met alle vormen van ondersteuning enorm blij.

Word lid van Humanitas Zuidwest Friesland

Wil je ons helpen anderen te helpen? Word dan nu lid van Humanitas. We zijn er voor mensen die iets willen veranderen aan hun situatie. De hulp van onze vrijwilligers is persoonlijk en op maat. 

Door lid te worden van Humanitas Afdeling Zuidwest Friesland steun je onze vrijwilligers en mag je, als je dat wil, meepraten en meebeslissen over de vereniging. 

Leden betalen €35,00 per jaar en ontvangen het magazine Van Mens tot Mens. Daarin vertellen vrijwilligers over hun werk, zodat je helemaal op de hoogte blijft van Humanitas en haar activiteiten. En vooral: zodat je zèlf kunt zien wat er met het geld gedaan wordt.

Je kunt je hier online aanmelden.

Doneer

Wil je Humanitas Zuidwest Friesland ondersteunen met een (eenmalige) donatie? Daar zijn we natuurlijk enorm blij mee. Dankzij jouw gift financieren we onze activiteiten om mensen te helpen die het op eigen kracht even niet meer redden. Ook gebruiken we jouw bijdrage om onze vrijwilligers zorgvuldig te trainen. Doneren kan op twee manieren.

1. Je kunt een bedrag overmaken op bankrekeningnummer 
NL51 RABO 0344 7590 59 t.n.v. Humanitas Noord, onder vermelding van 'Eenmalige donatie aan Humanitas afdeling Zuidwest Friesland.

OF

2. Vul online een machtigingsformulier in. Hiermee machtig je Humanitas om het aangegeven bedrag van je rekening af te schrijven. Vermeld in het vak 'Ik geef aan' dat je een donatie aan de afdeling Zuidwest Friesland doet.

Neem Humanitas op in je testament

Door Humanitas op te nemen in je testament kun je bijdragen aan het betekenisvolle werk van Humanitas. Lees hier hoe je dat eenvoudig kunt doen. 

Fiscaal aantrekkelijk schenken aan Humanitas

Een fiscaal aantrekkelijke manier om Humanitas te steunen, is periodiek schenken. Met een periodieke schenking leg je vast dat je een goed doel zoals Humanitas over een bepaalde periode financieel steunt. Deze giften kun je volledig aftrekken van de belasting. Lees hier meer over periodiek schenken aan Humanitas.