Zuidwest Friesland

Vacatures

 • Vrijwillige coördinator Maatjesproject

  Voor ons Maatjesproject zijn we op zoek naar een extra coördinator. Bij het Maatjesproject gaat het vooral om samen leuke dingen met elkaar te gaan doen, zoals een wandeling maken, een gesprek voeren, ergens met elkaar naar toe gaan. We helpen mensen bij het leggen en onderhouden van conta...

 • Voorleesvrijwilliger (voorleesproject Bolsward)

  Voor het nieuwe voorleesproject in Bolsward zijn we op zoek naar enthousiaste voorlezers! Heb je affiniteit met taal en wil je kinderen helpen met hun taalontwikkeling? Maak dan één keer in de week een uurtje vrij om gezellig met een kind te lezen!

 • Vrijwilliger Home-Start

  Heb jij ervaring als opvoeder of ouder? En geïnteresseerd in vrijwilligerswerk binnen gezinnen? Neem dan een kijkje bij Home-Start Zuidwest Friesland en wellicht is ons vrijwilligerswerk iets voor jou!

 • Maatjes gezocht

  Humanitas Zuidwest Friesland zoekt vrijwilligers die een steuntje in de rug willen bieden  aan mensen die in een sociaal isolement verkeren. Wil jij graag iets voor een ander betekenen en wil je maatje worden? Neem dan contact op! 

 • Diverse projecten

  Daarnaast is Humanitas Zuidwest Friesland regelmatig op zoek naar nieuwe vrijwilligers voor diverse projecten. Neem voor meer informatie contact op met  intake@humanitas-zwf.nl