Vacatures

 • Vrijwillige maatjes en mantelzorgondersteuners

  Gevaagd: Vrijwillige maatjes en mantelzorgondersteuners. Maak als maatje het verschil door samen een spelletje teeen wandeling te  Of ontlast een mantelzorger door een activiteit te doen met diens naaste.

 • Voorleesvrijwilliger (voorleesproject Sneek)

  Heb je affiniteit met taal en wil je kinderen helpen met hun taalontwikkeling? Maak dan één keer in de week een uurtje vrij om gezellig met een kind te lezen! Het voorleesproject in Sneek is opzoek naar nieuwe voorleesvrijwilligers. Doelgroep Alle gezinnen waarvan het kind / de kinderen (tussen de 2...

 • Vrijwilligers Stand-by (mantelzorg ondersteuner)

  Humanitas Stand-by zoekt vrijwilligers die een steuntje in de rug willen bieden aan mantelzorgers. 
  Zo nu en dan of regelmatig (1-2) keer per week. Zodat de mantelzorger even vrij kan nemen en iets voor zichzelf kan doen.
  Wil jij graag iets voor een ander betekenen en wil jij...

 • Voorleesvrijwilliger (voorleesproject Bolsward)

  Voor het voorleesproject in Bolsward zijn we op zoek naar enthousiaste voorlezers! Heb je affiniteit met taal en wil je kinderen helpen met hun taalontwikkeling? Maak dan één keer in de week een uurtje vrij om gezellig met een kind te lezen!

 • Vrijwilliger Home-Start

  Heb jij ervaring als opvoeder of ouder? En geïnteresseerd in vrijwilligerswerk binnen gezinnen? Neem dan een kijkje bij Home-Start Zuidwest Friesland en wellicht is ons vrijwilligerswerk iets voor jou!

 • Diverse projecten

  Daarnaast is Humanitas Zuidwest Friesland regelmatig op zoek naar nieuwe vrijwilligers voor diverse projecten. Neem voor meer informatie contact op met  intake@humanitas-zwf.nl