Zutphen

CONTACT

Humanitas
  • E-mail:
  • Adres:
  • Extra informatie:

    Telefoonnummer Bestuur:     06 42378960

    Telefoonnummer Kantoor:     0575 546057

  • Humanitas Zutphen is actief in: Almen, Barchem, Brummen, Eefde, Eerbeek, Empe, Epse, Gorssel, Hall, Harfsen, Joppe, Klarenbeek, Kring Van Dorth, Laren Gld, Leuvenheim, Lochem, Nijbroek, Steenenkamer, Terwolde, Teuge, meer...

Humanitas Zutphen biedt de volgende activiteiten

Elk gezin kent lastige tijden. Soms wil je even opvoedings ondersteuning, Home-Start/+ helpt. Een luisterend oor en een steuntje in de rug bij het opvoeden doen wonderen. Voor gezinnen met kinderen van 0-14 jaar.

Bij Ondersteuning Aan Ex-gedetineerden helpt een coachend maatje jou je leven weer in te richten. Na je detentie komt er veel op je af op het gebied van wonen, werken en contacten. Je maatje helpt je graag.

Meer activiteiten van Humanitas Zutphen
Agenda

Je wilt het beste voor je kind, ook bij een echtscheiding. Begeleide OmgangsRegeling (BOR) helpt je. Ook als spanningen goede afspraken in de weg staan. Wij houden geen dossier bij en treden steeds wat verder terug. Duur: 3 tot 6 maanden.

Maak kennis met Humanitas

In 90 seconden leggen we uit wie we zijn en wat we doen.

Bij Trudy kunnen we gewoon ons verhaal kwijt.

Renata heeft meer zelfvertrouwen gekregen door de  opvoedingsondersteuning van vrijwilliger Trudy.
Lees meer.

Het Knooppunt Mantelzorg is er voor alle mantelzorgers in de gemeente Brummen. Mantelzorgers zijn onmisbaar! De zorg voor een ander kan soms ook best moeilijk zijn. Het knooppunt is er voor advies, ondersteuning en samenwerking rond het thema mantelzorg. 

Externe pagina op www.wehelpen.nl

WeHelpen Zutphen en Warnsveld

WeHelpen wil helpen vanzelfsprekend maken

WeHelpen maakt het makkelijk om hulp te vragen, aan te bieden en te organiseren. Hiermee willen we helpen weer vanzelfsprekend maken en mensen motiveren mee te helpen.

www.wehelpen.nl/zutphen