Zutphen

Lopende activiteiten

Gedetineerden bezoekgroep

Bij Ondersteuning Aan Ex-gedetineerden helpt een coachend maatje jou je leven weer in te richten. Na je detentie komt er veel op je af op het gebied van wonen, werken en contacten. Je maatje helpt je graag.

Home-Start/Home-Start+

Elk gezin kent lastige tijden. Soms wil je even opvoedings ondersteuning, Home-Start/+ helpt. Een luisterend oor en een steuntje in de rug bij het opvoeden doen wonderen. Voor gezinnen met kinderen van 0-14 jaar.

Begeleide Omgangs regeling BOR

Je wilt het beste voor je kind, ook bij een echtscheiding. Begeleide OmgangsRegeling (BOR) helpt je. Ook als spanningen goede afspraken in de weg staan. Wij houden geen dossier bij en treden steeds wat verder terug. Duur: 3 tot 6 maanden.

Knooppunt Mantelzorg Brummen

Het Knooppunt Mantelzorg is er voor alle mantelzorgers in de gemeente Brummen. Mantelzorgers zijn onmisbaar! De zorg voor een ander kan soms ook best moeilijk zijn. Het knooppunt is er voor advies, ondersteuning en samenwerking rond het thema mantelzorg. 

match Voorst

De jongerenmaatjes van Match in de gemeente Voorst helpen bij lastige situaties thuis of op school. Je maatje is er voor je, luistert, geeft aandacht en steun. Voor iedereen tussen de 12 en 25 jaar.