Zutphen

Knooppunt Mantelzorg Brummen

Advies en ondersteuning

Het Knooppunt Mantelzorg is er voor iedereen in de gemeente Brummen. Of het nu om lichte of zware zorg gaat. Mantelzorgcoach Monique Steunenberg is hét aanspreekpunt voor mantelzorgers. Zij luistert naar jou en denkt graag mee over de zorg voor je naaste. Monique is bereikbaar via telefoonnummer 06 53 11 01 77 of per e-mail. Je kunt met haar ook een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek.

Past het bij jou om mantelzorgers in Brummen te ondersteunen? Monique kan altijd vrijwilligers gebruiken. Neem voor meer informatie contact op met Monique.

Inloop en ontmoeting

Heb je vragen over mantelzorg? Of wil je andere mantelzorgers ontmoeten en ervaringen uitwisselen? Loop dan eens binnen bij het Knooppunt mantelzorg.

•           Plein Vijf, Van Limburg Stirumplein 5, Brummen: maandag 13.30-14.30 uur

•           Pand De Plu, Coldenhovenseweg 13, Eerbeek: donderdag 13.30 – 14.30 uur

Samenwerking

Moniques collega bij het Knooppunt mantelzorg is Conny Kalker. Als mantelzorgcoördinator legt zij de verbinding met allerlei organisaties, zoals wijkverpleegkundige, huisarts, werkgevers, scholen en (sport)verenigingen. Allemaal kunnen ze een steentje bijdragen om mantelzorgers te ondersteunen. Conny is bereikbaar via telefoonnummer 06 53130106.

Waardering voor mantelzorgers

Het Knooppunt Mantelzorg voert voor de gemeente Brummen diverse waarderingsacties uit, voor mantelzorgers van alle leeftijden. Om als mantelzorger hiervoor in aanmerking te komen, kun je je inschrijven bij het knooppunt.