Humanitas Get a Grip Zwolle

Humanitas Get a Grip ondersteunt jongeren tussen de 16 en 24 jaar anoniem bij geldzaken.

Vanaf je zestiende krijg je serieus te maken met geldzaken. En vanaf je achttiende jaar krijg je nog meer verantwoordelijkheden en verplichtingen.

Denk maar eens aan je zorgverzekering regelen en je telefoonabonnement zelf betalen. Je gaat misschien op jezelf wonen en een lening afsluiten voor je studie.

Het overzicht behouden of je geldzaken op orde brengen kan lastig zijn. Veel jongeren ervaren dit. Uit onderzoek blijkt namelijk dat 1 op de 5 jongeren hier tegenaan loopt. De gevolgen kunnen bijvoorbeeld zijn dat je in de schulden raakt, stress ervaart of stopt met je opleiding.

Herken je je hierin, of wil je dit voorkomen? Meld je dan aan voor Get a Grip. Als je dit doet, word je gekoppeld aan een vrijwilliger, met wie je regelmatig contact gaat hebben, op een manier zoals jij dit wil. Wij ondersteunen je met het op orde brengen van jouw geldzaken, en bieden een luisterend oor.

Woon je in Zwolle en omgeving en ben je tussen de 16 en 24 jaar? Dan staan de vrijwilligers van Humanitas voor je klaar.

Je kunt hier je gegevens invullen. We zullen contact met je opnemen voor een vrijblijvend intakegesprek. 

Wil je eerst meer weten over onze begeleiding, download dan hier de folder.