Wat we doen

Gratis online training "Meer contact"

Meer mensen leren kennen? Doe dan mee met onze online training "Meer contact". In deze training leer je wat je zélf kunt doen aan gevoelens van eenzaamheid.

Gezin in Balans

Gezin In Balans helpt je tijdens en na detentie. Gevangenschap is ingrijpend voor het hele gezin. Een vrijwilliger helpt je daarmee om te gaan en begeleidt je ook nog na detentie als je dat wilt. Zo kun jij je leven met zelfvertrouwen opbouwen.

Tandem Kampen

Iedereen kan zich eenzaam voelen ongeacht achtergrond of leeftijd, met Tandem kom je onder mensen. Die stap is vaak gemakkelijker te nemen met z’n tweeën. Samen met ‘n maatje ga je gezellig op stap en doe je dingen die je leuk vindt. Zo bouw je zelfvertrouwen op om zelf weer contacten te leggen.

Tandem Vriendenkring

Ieder mens heeft behoefte aan vriendschappen. Ieder mens heeft behoefte aan vriendschappen. Door vrienden functioneer je beter.

Telefoonketen

Dankzij de Telefoonketen weet er altijd iemand hoe het met je gaat. Zo sta je er nooit alleen voor. Mocht er wat zijn. De keten bestaat uit een dagelijks belrondje tussen 8 tot 10 alleenwonende mensen. Een vrijwilliger is het begin- en eindpunt van de keten. Bij ‘geen gehoor’ komt die in actie.

Maatjes (ex-) Gedetineerden Zwolle

Bij Ondersteuning Aan Ex-gedetineerden helpt een coachend maatje jou je leven weer in te richten. Binnen het RIC (reïntegratiecentrum) en na je detentie komt er veel op je af op het gebied van wonen, geld, zorg. Je maatje ondersteunt je o.a bij invullen formulieren en bij het voeren van gesprekken

Tandem Tandem Vrienden Cafe

Kampen heeft een Vriendencafé. Heb je behoefte aan gezelligheid, contact of vriendschap, kom dan langs bij het Vriendencafé en ontmoet andere mensen in een “huiskamer” sfeer.