Get A Grip van start

Vanaf je zestiende krijg je serieus te maken met geldzaken. En vanaf je achttiende jaar krijg je nog meer verantwoordelijkheden en verplichtingen.

Denk maar eens aan je zorgverzekering regelen en je telefoonabonnement zelf betalen. Wat dacht je van op jezelf wonen, studiefinanciering regelen of een lening afsluiten? De financiƫn in goede banen leiden, het overzicht behouden en de inkomsten en uitgaven tegen elkaar afwegen kan lastig zijn. Er ontstaat een uitgavepatroon dat moeilijk te doorbreken is en waarin schaamte om hulp te vragen een grote rol speelt. Het fijne van Humanitas Get a Grip is dat je volledig anoniem kan blijven. Wij reiken je online en anoniem een helpende hand aan.

Woon je in Zwolle en omgeving en ben je tussen de 16 en 24 jaar? Dan staan de vrijwilligers van Humanitas Get a Grip online voor je klaar om hierbij te helpen. Ze leren je hoe je goed met je geld om kan gaan, zodat je weet wat er maandelijks binnenkomt en wat eruit gaat. De begeleiding gaat via een veilige online omgeving waarbij jij en de vrijwilliger anoniem met elkaar aan de slag gaan.

Zit je financieel in de problemen en vind je het lastig om hulp te vragen? Meld je dan hier aan

Wil je eerst meer weten over onze begeleiding, download dan hier de folder.

Terug naar het nieuwsoverzicht