Vriendencafe Kampen geopend!

Contact en vriendschap

Ieder mens heeft behoefte aan contact met anderen. Sommige mensen maken heel gemakkelijk vrienden. Anderen hebben er wat meer moeite mee. Voor veel mensen is het sluiten van vriendschappen, en het onderhouden ervan, best lastig  Het Vriendencafe kan helpen bij het aangaan van contacten en misschien wel het sluiten van  nieuwe vriendschappen.  


Vriendencafe

Heb je behoefte aan gezelligheid, contact of vriendschap, kom dan langs bij het Vriendencafé en ontmoet andere mensen in een “huiskamer” sfeer.

We drinken een kopje koffie/thee/frisdrank. Je kunt een praatje maken met anderen of een spelletje spelen. Wie weet ontstaat hier een vriendschap om ook buiten het café elkaar te treffen.

Een bezoeker vertelt “ ik vond het heel spannend om hier naar toe te gaan. Ik ben heel hartelijk ontvangen en vind het gezellig om er te zijn”. 

                                                                         
Informatie en aanmelden

Behoefte aan meer informatie bel 06-57881049. We vinden het fijn als je je van te voren aanmeldt vriendencafekampen@humanitas.nl.

Locatie: De Huiskamer aan de Burgwal 58 te Kampen
Tijd: eerste vrijdag van de maand van 19.30 tot 22.00 uur.
Deelname is gratis.

De officiële  opening wilden we juist bewust in kleine kring in  de Kom Erbij week laten plaatsvinden.  In september zijn we  al met een aantal mensen  in kleine kring van start kan gegaan om uit te proberen.  Toos, “ik ben erg enthousiast we hebben het gezellig, kletsen, sjoelen en spelen spellen met elkaar.  Het blijkt in een behoefte te voorzien. een ontmoetingsmoment in het weekend”     

Het Vriendencafe biedt inwoners van de gemeente Kampen op de 1 e vrijdagavond van de maand,  de gelegenheid om in een ontspannen huiselijke  sfeer, een gezellig avond te hebben, waarbij men  nieuwe mensen kan leren kennen en waarbij het contact mogelijk kan uitgroeien naar vriendschap. Het is  een soort  oefentuin om contact te leggen met andere mensen.  

Ook zin om te komen? meld je aan bij : vriendencafekampen@humanitas.nl

Iedere eerste vrijdag van de maand van 19.30 uur tot 22.00 uur,De Huiskamer, burgwal 58,

Terug naar het nieuwsoverzicht