Zomerontmoeting bij Humanitas in Kampen

De inloopspreekuren van Humanitas in de bibliotheek van Kampen gaan ook in de zomer gewoon door. Dinsdag 14 augustus van 13.30 tot 15.00 uur staat het spreekuur in het teken van 'zomerontmoeting'.

'Voor velen is de zomervakantie een periode om naar uit te kijken. Lekker met het gezin of vrienden op akantie. Maar anderen zien er als een berg tegenop', aldus coördinator Petra Stevering. 'Want juist in de zomer, wanneer activiteiten en vrijwilligerswerk vaak stil liggen, en veel mensen met vakantie zijn, kunnen de achterblijvers zich alleen voelen.

'

Spelletje en praatje

Vrijwilligers Harry en Tineke van Humanitas zullen in Café Paatje aanwezig zijn voor een gezellig praatje en/of spelletje. Petra Stevering zal er zijn om belangstellenden te vertellen over de activiteiten van de non-profit organisatie. Ook zijn er gratis “ik nodig je uit” ansichtkaarten te verkrijgen. 'Deze kaarten kunnen gebruikt worden om iemand uit te nodigen voor een gezellige activiteit of om even bij te kletsen', vertelt Petra, die hoopt veel mensen op het maandelijkse spreekuur van Humanitas in de bieb te mogen spreken.

Terug naar het nieuwsoverzicht