Humanitas is er voor mensen die met behulp van een vrijwilliger op eigen kracht iets willen veranderen aan hun situatie

Heb jij ook wel eens stress om geld?  Ben jij tussen de 16 en de 24 jaar en kan je wel wat versterking bij je geldzaken gebruiken? Get a Grip helpt je.

Ieder gezin kent lastige tijden. Maar kun je 't echt even niet aan? Dan helpt Home-Start je. Want een steuntje in de rug doet wonderen. Een vrijwilliger biedt een luisterend oor, geeft nuttige tips en wijst op voorzieningen en regelingen. Voor gezinnen met kinderen tot zeven jaar.

Meer activiteiten van Humanitas Amsterdam en Diemen
14-5-2020 Corona update!

We blijven de koers van het kabinet varen en volgen de adviezen van het RIVM. Voor onze vrijwilligers en deelnemers betekent het dat ze, net als de contactberoepen, weer meer bewegingsruimte krijgen om elkaar face-to-face te ontmoeten.

Humanitas: Maatschappelijke Diensttijd

Jongerenwebsite Humanitas

"Jij maakt het verschil"

Ben jij tussen de 16 en 26 jaar, dan kan je ook vrijwilliger worden bij Humanitas! Bijvoorbeeld als je je blik wilt verruimen, aan je CV wilt werken of gewoon wat terug wilt doen voor de maatschappij. Check onze nieuwe jongerenwebsite of meld je hier aan. 

Ik had me steeds meer teruggetrokken

Rietje ervaart veel steun van haar vrijwilliger Wendy

Lees meer
Humanitas: Een Nieuwe Start

Een Nieuwe Start

Na detentie is het voor ex-gedetineerden lastig om hun leven weer op te bouwen. Ook als je niet in detentie hebt gezeten, maar wel met politie en/of justitie in aanraking bent geweest, ben je van harte welkom bij Een Nieuwe Start.
Waar moeten ze mee beginnen? Maar ook bij welke instantie ze moeten zijn is vaak onduidelijk voor hen. Humanitas helpt ex-gedetineerden en personen die met politie en/of justitie in aanraking zijn geweest daarom op weg met het preventieproject Een Nieuwe Start.