Amsterdam en Diemen

Humanitas Amsterdam en Diemen geeft de deelnemers het zelfvertrouwen weer terug

Gezonde Maatjes is een maatjesproject voor kinderen met overgewicht/obesitas. Dit project is er in Amsterdam Oost, Noord en Zuidoost. Doel is op een positieve manier te zorgen dat kinderen zich gezonder, fitter en blijer voelen.

Thuisadministratie helpt je je financiën en administratie op orde te brengen en te houden. Blijf dus niet rondtobben, als je door welke reden dan ook het overzicht bent kwijtgeraakt. Een vrijwilliger van Humanitas helpt je weer op weg!  

Meer activiteiten van Humanitas Amsterdam en Diemen
Humanitas: Vrijwilligers gezocht

Ook vrijwilliger bij Humanitas worden?

Humanitas Amsterdam en Diemen zoekt vrijwilligers voor verschillende activiteiten. Word een maatje met een oudere, jongere of kind. Help eenzaamheid voorkomen, met de thuisadministratie of met opvoeden en nog veel meer. 

Humanitas: Bestuurslid

Bestuurslid gezocht

Ben jij ook één van de vele mensen die in hun vrije tijd iets wil doen voor de medemens? 
Humanitas Amsterdam en Diemen zoekt een bestuurslid (onbezoldigd, inzet minimaal 1 dagdeel per week, voor langere periode) 
Voor meer diversiteit zoeken we een vrouwelijk bestuurslid met een niet westerse achtergrond

Kijk hier voor meer informatie

Behoefte aan vriendschap, iemand om thuis mee te praten? Dat doet Vriendschappelijk Huisbezoek. Wil je nieuwe mensen leren kennen? Of steun bij de verwerking van een ingrijpende gebeurtenis? Onze vrijwilligers zijn er voor iedereen die z’n gedachten, ervaringen en verhalen met iemand wil delen.

ik heb alles al die jaren in mijn eentje gedaan en nu is er eindelijk iemand voor mij, daar ben ik zo blij om

Een nieuwe activiteit van Humanitas Amsterdam en Diemen. We koppelen maatjes aan moeders die bij de Blijf Groep wonen vanwege huiselijk geweld en nu gaan verhuizen naar een eigen woning.

Humanitas: Een Nieuwe Start

Een Nieuwe Start

Na detentie is het voor ex-gedetineerden lastig om hun leven weer op te bouwen. Ook als je niet in detentie hebt gezeten, maar wel met politie en/of justitie in aanraking bent geweest, ben je van harte welkom bij Een Nieuwe Start.
Waar moeten ze mee beginnen? Maar ook bij welke instantie ze moeten zijn is vaak onduidelijk voor hen. Humanitas helpt ex-gedetineerden en personen die met politie en/of justitie in aanraking zijn geweest daarom op weg met het preventieproject Een Nieuwe Start.

3-7-2016 Jaarverslag 2015 Humanitas Amsterdam en Diemen

Jaarverslag 2015 Humanitas afdeling Amsterdam en Diemen In 8 pagina's een overzicht van onze activiteiten en ontwikkelingen aan de hand van de thema's Detentie, Eenzaamheid, Opgroeien, Opvoeden en Thuisadministratie. Tot slot onze plannen voor 2016.