Amstelland

CONTACT

Humanitas
  • E-mail:
  • Telefoonnummer: 020 641 0464
  • Humanitas Amstelland is actief in: Aalsmeer, Amstelveen, De Kwakel, Duivendrecht, Kudelstaart, Ouderkerk aan de Amstel, Uithoorn

In Amstelland helpen wij mensen op het gebied van Opgroeien, Opvoeden en Thuisadministratie

Humanitas Thuisadministratie helpt je je financiĆ«n en administratie op orde te brengen en te houden. Blijf dus niet rondtobben, als je door welke reden dan ook het overzicht bent kwijtgeraakt. Een vrijwilliger van Humanitas helpt je weer op weg!  

Heb je een jong gezin? En heb je weleens behoefte aan opvoedingsondersteuning? Home-Start helpt je. Kinderen opvoeden aan de hand van praktische hulp, handige tips en vriendschap? Het kan. Voor gezinnen met in elk geval 1 kind van 6 jaar of jonger.

Meer activiteiten van Humanitas Amstelland

De Humanitas Kindervakantieweken bieden ook jouw kind een heerlijk ontspannende kindervakantieweek. Als vakantie er door omstandigheden niet in zit. De kinderen zijn er lekker even tussenuit. Leeftijd: van 6 tot 18 jaar.

Ik kan niet kiezen wat ik het leukste vond.

Abi beleeft de week van zijn leven tijdens de Kindervakantieweken. Lees meer.

Je wilt het beste voor je kind, ook bij een echtscheiding. Begeleide Omgangsregeling helpt je. Ook als spanningen goede afspraken over een omgangsregeling in de weg staan. Onze vrijwilligers houden geen dossier bij en treden als het goed gaat steeds wat verder terug. Duur: 3 tot 6 maanden.

Maak kennis met Humanitas

In 90 seconden leggen we uit wie we zijn en wat we doen.