Apeldoorn

In Apeldoorn helpen wij mensen op het gebied van Eenzaamheid, Opvoeden, Begeleide Omgangs Regeling en Thuisadministratie

In Apeldoorn wordt Home-Start uitgevoerd door STIMENZ. Elke week biedt een vrijwilliger praktische hulp, tips en vriendschap, en zorgt dat je de toekomst met zelfvertrouwen tegemoet kunt zien. Voor gezinnen met kinderen van 6 jaar of jonger.

Humanitas Thuisadministratie helpt je je financiën en administratie op orde te brengen en te houden. Wil jij je administratie weer op orde brengen? Een vrijwilliger van Humanitas helpt je weer op weg!  

Meer activiteiten van Humanitas Apeldoorn

CONTACT

Humanitas
  • E-mail:
  • Telefoonnummer: 06 54254552
  • Adres
  • Humanitas Apeldoorn is actief in: Apeldoorn, Beekbergen, Beemte Broekland, Hoenderloo, Hoog Soeren, Klarenbeek, Lieren, Loenen Gld, Radio Kootwijk, Uddel, Ugchelen, Wenum Wiesel

Maak kennis met Humanitas

In 90 seconden leggen we uit wie we zijn en wat we doen.

Het maken van een levensboek is een zinvolle en aangename bezigheid. Laat uw persoonlijke geschiedenis niet verloren gaan en laat anderen van uw ervaringen leren. Bovendien kan het vastleggen van uw verhaal uzelf helpen bij de verwerking van gebeurtenissen.

Bij Trudy kunnen we gewoon ons verhaal kwijt.

Renata heeft meer zelfvertrouwen gekregen door de  opvoedingsondersteuning van vrijwilliger Trudy.
Lees meer.

Vacatures Humanitas Apeldoorn
Vrijwilligers Thuisadministratie

Humanitas Apeldoorn zoekt Vrijwilligers voor de activiteit Thuisadministratie. Lees meer over de vacature vrijwilliger Thuisadministratie.

Vrijwilligers BOR

Humanitas Apeldoorn zoekt Vrijwilligers voor de activiteit Begeleide Omgangsregeling (BOR). Lees meer over de vacature vrijwilliger Begeleide Omgangsregeling.

Bekijk alle vacatures