Kindervakantieweken

Je gunt je kind een vakantie, maar soms zit dat er gewoon niet in. Humanitas Kindervakantieweken/dagen maakt het tóch mogelijk. 

Misschien is de gezondheid een spelbreker, of heb je er het geld niet voor. Het maakt niet uit waarom. Ook jouw kind krijgt een fijne vakantieweek op een mooie plek in Nederland waar veel te zien en te doen is. Daarvoor zorgen de Kindervakantieweken/dagen, die bedoeld zijn voor kinderen van 7 tot 12 jaar.

Kinderen uit Drenthe gaan naar kampeerboerderij “ DE ALINGHOEK “ te Drouwen. In de buurt van deze Drentse plaats zijn bossen te vinden die uitstekend geschikt zijn voor speurtoch­ten, nachtwandelingen en spelletjes.

Week 1: 11 t/m 14 jaar van 19 t/m 24 juli 2021
Week 2: 7 t/m 10 jaar van 26 t/m 31 juli 2021

Goed geschoolde vrijwilligers doen de voorbereiding en begeleiding van de groepsweek, zodat er volop positieve momenten en spannende activiteiten zijn. Leuke spellen in het bos, hutten bouwen, zwemmen, een bezoekje aan de brandweer; om maar wat voorbeelden te noemen. De kinderen zijn er lekker even uit en doen nieuwe indrukken en vriendschappen op.

De Kindervakantiedagen
De vakantiedagen zijn 6 x op een dinsdag in de zomervakantie, start op 13 juli. Voor kinderen in de leeftijd van 7 t/m 12 jaar. Van te voren aanmelden is verplicht. 

Meer info verkrijgbaar bij Humanitas, telefoon 06-18815923 of kindervakantie@humanitas-assen.nl

Klik hier voor de folder Kindervakantieweken/dagen 2021 

Kindervakantiedagen 2020

Al 75 jaar organiseert Humanitas kindervakantieweken voor kinderen die anders niet op vakantie kunnen. Helaas konden de kindervakantieweken dit jaar niet door gaan vanwege het coronavirus. In plaats daarvan zijn er in Groningen, Friesland en Drenthe leuke dagactiviteiten georganiseerd. Zo konden de kinderen er toch nog even tussenuit in hun zomervakantie!

//www.youtube-nocookie.com/embed/CevnzCZR4tA