Coevorden

Wat kunnen we voor je doen?

Thuisadministratie helpt je je financiën en administratie op orde te brengen en te houden. Blijf dus niet rondtobben, als je door welke reden dan ook het overzicht bent kwijtgeraakt. Een vrijwilliger van Humanitas helpt je weer op weg!  

Na het overlijden van iemand uit je directe omgeving, verandert het leven. In het begin is er vaak veel aandacht van de omgeving en leeft men met je mee. Na die drukke tijd komt de leegte, het verdriet en het gemis. De vrijwilligers van Steun bij Verlies helpen je graag in deze moeilijke tijd.

Meer activiteiten van Humanitas Coevorden
Vacatures bij Humanitas Coevorden
Vrijwilligers Thuisadministratie

Wil jij mensen helpen om weer grip te krijgen op hun geldzaken? Jouw hulp kan voorkomen dat iemand hoge schulden oploopt, of met deurwaarders te maken krijgt.

Vrijwilligers Bezoekgroep

Lijkt het jou leuk om bij mensen langs te gaan voor een praatje? Geef je dan op als vrijwilliger bij de Bezoekgroep.

Vrijwilligers Taalmaatjes

Vind je het leuk om iemand te helpen beter Nederlands te leren? Geef je dan op als vrijwilliger bij Taalmaatjes.

Bekijk alle vacatures

18-12-2017 Kerstdiner voor minima was een feestje

Gisteren hielden we een gratis kerstdiner voor 55 mensen met een minimum inkomen of inkomen op bijstandsniveau. Dit gebeurde in samenwerking met Jumbo René Kromkamp, kledingbank De Cirkel, Woon- en Zorgcentrum De Voorde en Maatschappelijk Welzijn Coevorden.

8-12-2017 Opbrengst Kerst Event Rotaryclub gaat naar Humanitas Coevorden

Rotaryclub Coevorden houdt zaterdag 16 december van 17.00 tot 21.00 uur een Kerst Event in het centrum van Dalen. De opbrengst en entreegelden worden besteed aan de activiteit De Leerrotonde van Humanitas Coevorden. 

Humanitas is er voor iedereen die het even niet alleen redt

De vereniging Humanitas is een landelijke vrijwilligersorganisatie. Humanitas heeft meer dan 700 activiteiten, verdeeld over 6 thema's: Eenzaamheid, Opvoeden, Opgroeien, Detentie, Thuisadministratie en Verlies.

//www.youtube-nocookie.com/embed/0JC9iBItvG4
Iets doen voor een ander, daar krijg je veel voor terug.