Coevorden

Wat kunnen we voor je doen?

Thuisadministratie helpt je je financiën en administratie op orde te brengen en te houden. Blijf dus niet rondtobben, als je door welke reden dan ook het overzicht bent kwijtgeraakt. Een vrijwilliger van Humanitas helpt je weer op weg!  

Na het overlijden van iemand uit je directe omgeving, verandert het leven. In het begin is er vaak veel aandacht van de omgeving en leeft men met je mee. Na die drukke tijd komt de leegte, het verdriet en het gemis. De vrijwilligers van Steun Bij Verlies helpen je graag in deze moeilijke tijd.

Meer activiteiten van Humanitas Coevorden
Vacatures bij Humanitas Coevorden
Vrijwilligers Taalondersteuning

Vind je het leuk om iemand te helpen beter Nederlands te leren? Geef je dan op als vrijwilliger bij de Taalondersteuning.

Coördinator De Leerrotonde

Lijkt het jou leuk om activiteiten te coördineren en organiseren? Geef je dan op als coördinator bij De Leerrotonde.

Bekijk alle vacatures

20-2-2017 Uitgelicht: Gea Kiers, vrijwilliger Thuisadministratie

De vrijwilligers van de Thuisadministratie hebben het afgelopen jaar ruim 70 mensen geholpen bij het op orde brengen en houden van hun geldzaken en administratie.

Humanitas is er voor iedereen die het even niet alleen redt

De vereniging Humanitas is een landelijke vrijwilligersorganisatie. Humanitas heeft meer dan 700 activiteiten, verdeeld over 6 thema's: Eenzaamheid, Opvoeden, Opgroeien, Detentie, Thuisadministratie en Verlies.

Iets doen voor een ander, daar krijg je veel voor terug.

       

Rinus Schimmel, voormalige voorzitter Humanitas Coevorden