De Friese Meren

CONTACT

Humanitas
  • E-mail:
  • Telefoonnummer: 06 24173306
  • Adres:
  • Humanitas De Friese Meren is actief in: Akmarijp, Bantega, Boornzwaag, Broek Fr, Delfstrahuizen, Dijken, Doniaga, Echten Fr, Echtenerbrug, Eesterga, Follega, Goingarijp, Haskerhorne, Idskenhuizen, Joure, Langweer, Legemeer, Lemmer, Nijehaske, Oldeouwer, meer...

Wij geven mensen een steuntje in de rug

De Humanitas Kindervakantieweken bieden ook jouw kind een heerlijk ontspannende vakantieweek. Als vakantie er  niet in zit. Naast groepsweken kunnen ze ook op vakantie bij een gastouder. In beide gevallen zijn de kinderen er lekker even tussenuit. Leeftijd: van 6 tot 18 jaar.

Maatjesproject Op Maat Voor Jou: toegespitst op jouw behoeften, ongeacht je achtergrond of verleden. Een vrijwilliger is jouw maatje en gaat met je op stap. Wandelen of winkelen, of gewoon kletsen. Alles is erop gericht om jou het plezier en zelfvertrouwen (terug) te geven in je eigen contacten.

Meer activiteiten van Humanitas De Friese Meren
Humanitas: Steun ons

Ik wil doneren

Ik voel me betrokken bij het werk van Humanitas en ik wil graag actief ondersteunen. Klik hier voor meer informatie.

Vacatures
Vacatures voor vrijwilligers

Lijkt het je leuk om voor anderen een welkome steun in de rug te zijn in moeilijke situaties? Wij zoeken steeds vrijwilligers voor de werkgroepen Thuisadministratie, Voorlezen, Maatjes.

Bekijk alle vacatures

Ik heb weer overzicht en dat geeft lucht

Lees hoe deelnemer John zijn administratie weer in orde kreeg met behulp van een vrijwilliger

Maak kennis met Humanitas

In 90 seconden leggen we uit wie we zijn en wat we doen.