De Friese Meren

CONTACT

Humanitas
  • E-mail:
  • Telefoonnummer: 06 24173306
  • Adres:
  • Humanitas De Friese Meren is actief in: Akmarijp, Bantega, Boornzwaag, Broek Fr, Delfstrahuizen, Dijken, Doniaga, Echten Fr, Echtenerbrug, Eesterga, Follega, Goingarijp, Haskerhorne, Idskenhuizen, Joure, Langweer, Legemeer, Lemmer, Nijehaske, Oldeouwer, meer...

Wij geven mensen een steuntje in de rug

Humanitas Thuisadministratie helpt je je financiën en administratie op orde te brengen en te houden. Wil jij je administratie weer op orde brengen? Een vrijwilliger van Humanitas helpt je weer op weg! 

Maatjesproject Op Maat Voor Jou: toegespitst op jouw behoeften, ongeacht je achtergrond of verleden. Een vrijwilliger is jouw maatje en gaat met je op stap. Wandelen of winkelen, of gewoon kletsen. Alles is erop gericht om jou het plezier en zelfvertrouwen (terug) te geven in je eigen contacten.

Meer activiteiten van Humanitas De Friese Meren
Humanitas: Steun ons

Ik wil doneren

Ik voel me betrokken bij het werk van Humanitas en ik wil graag actief ondersteunen. Klik hier voor meer informatie.

Vacatures
Vacatures voor vrijwilligers

Lijkt het je leuk om voor anderen een welkome steun in de rug te zijn in moeilijke situaties? Wij zoeken steeds vrijwilligers voor de werkgroepen Thuisadministratie, Voorlezen, Maatjes en Samenlevingsopbouw.

Bekijk alle vacatures

Ik heb weer overzicht en dat geeft lucht

Lees hoe deelnemer John zijn administratie weer in orde kreeg met behulp van een vrijwilliger

Heb je een gezin met jonge kinderen? En behoefte aan opvoedingsondersteuning? Home-Start helpt je. Kinderen opvoeden aan de hand van praktische hulp, handige tips en vriendschap? Het kan. Een vrijwilliger staat elke week voor je klaar. Voor gezinnen met in elk geval één kind van 7 jaar of jonger.

Maak kennis met Humanitas

In 90 seconden leggen we uit wie we zijn en wat we doen.

Humanitas: Onze vrijwilligers

Doe mee!