Delft

Lees hier meer over

Humanitas Thuisadministratie helpt je je financiĆ«n en administratie op orde te brengen en te houden. Blijf dus niet rondtobben, als je door welke reden dan ook het overzicht bent kwijtgeraakt. Een vrijwilliger staat je net zolang bij totdat je alles weer onder controle hebt.  

Ieder gezin kent lastige tijden. Maar kun je 't echt even niet aan? Dan helpt Home-Start+ je. Want een steuntje in de rug doet wonderen. Een vrijwilliger biedt een luisterend oor, geeft nuttige tips en wijst op voorzieningen en regelingen. Voor gezinnen met kinderen van 7 jaar en ouder.

Meer activiteiten van Humanitas Delft

CONTACT

Humanitas

De Steungroep Rouw en Verlies Delft en Rijswijk helpt je tijdens de rouw. Een vrijwilliger, vaak een lotgenoot, reikt je graag de hand. Herkent, erkent en biedt steun. Vertrouwelijk. Ook in lotgenotengroepen kun je je verhaal kwijt.

Humanitas heeft mij goed geholpen

Door de regelmatige contacten met de vrijwilliger opende ik weer mijn post.

Vacatures bij onze afdeling
Vrijwilliger vriendschappelijk huisbezoek

Humanitas Delft zoekt vrijwilligers voor onze activiteit Vriendschappelijk Huisbezoek.  Vriendschappelijk huisbezoek probeert ouderen uit hun isolement te halen. Als vrijwilliger bezoek je eenzame meest oudere mensen die weinig bezoek krijgen. 

Bestuurslid

Vacature vrijwillig bestuurslid Humanitas met binding met Pijnacker-Nootdorp. Onze afdeling van Humanitas heeft een vacature voor een bestuurslid uit Pijnacker-Nootdorp.

Vrijwilligers Steun bij Rouw en Verlies

Steun bij Rouw en Verlies helpt mensen om te gaan met een verlies. Humanitas Delft zoekt vrijwilligers die mensen willen begeleiden in het proces van rouw doorsteun en begrip bieden.

Bekijk alle vacatures