Deventer

Onze vrijwilligers helpen je op het gebied van administratie, opgroeien, opvoeden, eenzaamheid en verlies

De Humanitas Jongerenmaatjes helpen bij lastige situaties thuis of op school. Misschien voel je af en toe wel eens eenzaam, oflopen contacten met anderen even niet zo lekker. Je maatje is er voor je, luistert, geeft aandacht en steun. Voor iedereen tussen de 12 en 25 jaar.

Humanitas Thuisadministratie helpt je je financiën en administratie op orde te brengen en te houden. Blijf dus niet rondtobben, als je door welke reden dan ook het overzicht bent kwijtgeraakt. Een vrijwilliger van Humanitas helpt je weer op weg!

Meer activiteiten van Humanitas Deventer

CONTACT

Humanitas
  • E-mail:
  • Adres
  • Humanitas Deventer is actief in: Bathmen, Colmschate, Deventer, Diepenveen, Holten, Lettele, Okkenbroek, Rijssen, Schalkhaar
Het werd me te veel, al die rekeningen.

Lees hoe John van Henk heeft geleerd zijn administratie op orde te brengen en te houden.

Maak kennis met Humanitas

In 90 seconden leggen we uit wie we zijn en wat we doen.

Vacatures
Vrijwilligers Thuisadministratie

Humanitas Deventer zoekt vrijwilligers Thuisadministratie voor Rijssen-Holten. Wil en kun jij mensen helpen bij het op orde brengen (en houden) van de thuisadministratie.

Toffe buurvrouwen voor Home-Start

Humanitas Deventer zoekt toffe buurvrouwen die gezinnen met jonge kinderen helpen.  Vrijwilligers van Home-Start geven ouders met jonge kinderen een helpende hand bij het opvoeden en het gezinsleven.

Bestuursleden

Humanitas afdeling Deventer heeft een vacature voor bestuursleden. Het sociale domein en affiniteit hebben met de activiteiten van Humanitas ouderenzorg; fondsenwerving en sociaal juridische hulpverlening.

Bekijk alle vacatures

Rouwverwerking kost veel energie, en soms kun je er helemaal doorheen zitten. Steun Bij Rouw helpt. Een vrijwilliger, vaak een lotgenoot, reikt je graag de hand en zoekt je thuis op. Herkenning, erkenning en steun bieden troost. Uiteraard wordt er vertrouwelijk omgegaan met alles wat je vertelt.