Bekijk alle afdelingen

Maak kennis met Humanitas

In 90 seconden leggen we uit wie we zijn en wat we doen.

//www.youtube-nocookie.com/embed/CJFY1c3sJh8

"Je maakt echt een verschil"

Voorleesvrijwilliger Marieke Spithoven vertelt over de kinderen die zij voorleest in Groningen. Lees verder 

Vacatures
Vrijwillige communicatiemedewerkers

Wil jij helpen om de 25 afdelingen van Humanitas District Noord beter op de kaart te zetten?  Wil jij hen met jouw enthousiasme en creatieve ideeën ondersteunen op het gebied van PR en communicatie? Dan is onze nieuw op te zetten webredactie misschien wel iets voor jou!

Secretaris Fondsenwerving Kindervakantieweken

Vind jij dat alle kinderen die in kansarme situaties opgroeien elk jaar een onbezorgde vakantieweek verdienen? Woon of werk jij in de provincie Groningen Drenthe of Friesland en ben je een goede planner, kun je goed structuur aanbrengen en is plannen schrijven je hobby? Dan zijn wij opzoek naar jou! ...

Bestuursleden

Verschillende afdelingen in Groningen, Friesland en Drenthe zoeken nieuwe bestuursleden. Wil jij meehelpen om vrijwilligerswerk mogelijk te maken? Een steentje bijdragen aan het faciliteren van onze activiteiten? Neem dan contact met ons op.

Bekijk alle vacatures

Bestuurswerk is een plezierige uitdaging.

Dat vindt Ina Schras, bestuursvoorzitter van afdeling Heerenveen. Zij doet dit werk al vier jaar en geniet er elke dag nog van. Een gesprek met een gedreven vrijwilliger die graag zou willen dat meer mensen zich zo voor hun medemens inzetten. Lees verder

Je wilt het beste voor je kind, ook bij een echtscheiding. Begeleide OmgangsRegeling (BOR) helpt je. Vrijwilligers kunnen ondersteunen bij het vormgeven van een omgangregeling.

Twee jongetjes maken een kleurplaat aan een tafel