Bekijk alle afdelingen

Maak kennis met Humanitas

In 90 seconden leggen we uit wie we zijn en wat we doen.

//www.youtube-nocookie.com/embed/CJFY1c3sJh8

"Je maakt echt een verschil"

Voorleesvrijwilliger Marieke Spithoven vertelt over de kinderen die zij voorleest in Groningen. Lees verder 

Vacatures
Secretaris Fondsenwerving Kindervakantieweken

Vind jij dat alle kinderen die in kansarme situaties opgroeien elk jaar een onbezorgde vakantieweek verdienen? Woon of werk jij in de provincie Groningen Drenthe of Friesland en ben je een goede planner, kun je goed structuur aanbrengen en is plannen schrijven je hobby? Dan zijn wij opzoek naar jou! ...

Bestuursleden

Verschillende afdelingen in Groningen, Friesland en Drenthe zoeken nieuwe bestuursleden. Wil jij meehelpen om vrijwilligerswerk mogelijk te maken? Een steentje bijdragen aan het faciliteren van onze activiteiten? Neem dan contact met ons op.

Bekijk alle vacatures

Bestuurswerk is een plezierige uitdaging.

Dat vindt Ina Schras, bestuursvoorzitter van afdeling Heerenveen. Zij doet dit werk al vier jaar en geniet er elke dag nog van. Een gesprek met een gedreven vrijwilliger die graag zou willen dat meer mensen zich zo voor hun medemens inzetten. Lees verder

Je wilt het beste voor je kind, ook bij een echtscheiding. Begeleide OmgangsRegeling (BOR) helpt je. Vrijwilligers kunnen ondersteunen bij het vormgeven van een omgangregeling.

Twee jongetjes maken een kleurplaat aan een tafel

Aftermovie Kindervakantieweken 2021

Wat was het weer een feest! Van 11 juli t/m 6 augustus hebben 12 groepen kinderen kunnen genieten van een onbezorgde vakantieweek. Hierbij een impressie van vakantieweek 3 in Orvelte.

//www.youtube-nocookie.com/embed/EjtZBaDXHrk