District Noord

Humanitas Chatproject 'Het luisterend oog'

Ieder mens heeft behoefte aan contact met anderen...

Ieder mens heeft behoefte aan contact met anderen. Er zijn omstandigheden waardoor contacten worden verloren. Soms is het moeilijk om een verhaal te vertellen aan de mensen om je heen. Misschien is het te pijnlijk of te privé. 'Het luisterend oog' is bedoeld voor iedereen die zich op één of andere manier geïsoleerd voelt en behoefte heeft aan contact. U kunt hier uw verhaal kwijt. Door online, vertrouwelijk en anoniem te chatten met een vrijwilliger van Humanitas. De vrijwilliger biedt een luisterend 'oog' en denkt met u mee. Vrijwilligers zijn goed voorbereid en worden begeleid bij hun taak.

Over de activiteit
Elke dag zijn er vrijwilligers online, van 14.00 tot 23.00 uur. Tot een half uur voor de sluitingstijd kunt u zich nog aanmelden voor een chatgesprek.

Informatie voor vrijwilligers
Vrijwilliger zijn in je eigen tijd. Dat betekent 's morgens vroeg en 's avonds laat vrijwilligerswerk doen. Het chat project 'Het luisterend oog' van Humanitas is daarvan een voorbeeld. Via internet heeft een vrijwilliger contact met iemand die zich eenzaam voelt of zijn verhaal kwijt wil. Meer informatie over vrijwilliger worden en het chatproject vindt u op hetluisterendoog.nl

Contact
Mensen die graag contact willen met een vrijwilliger van Humanitas, kunnen via de chat van Humanitas 'Het luisterend oog' anoniem hun verhaal kwijt. Klik voor meer informatie op het luisterend oog.