Topclub voor jongeren met autisme

De topclub is een club voor jongeren met een vorm van autisme. Er worden gezellige activiteiten ondernomen. De leeftijd van de deelnemers varieert per groep enigszins, van 13-18 jaar of van 16-23 jaar.

De topclub is bedoeld voor jongeren tussen de 13 en 23 jaar. Eén keer per maand  is er op een zaterdagavond een bijeenkomst. Gezelligheid, leeftijdgenoten ontmoeten is het doel. Meestal wordt er een spel of quiz gedaan, soms gaan we samen bowlen of eten. En er is ook voldoende ruimte om samen te kletsen of om alleen maar te luisteren. Op dit moment zijn er vier groepen, 1 in Hoogezand en 3 in de stad Groningen. Andere locaties zijn bespreekbaar als er voldoende deelnemers zijn.

Informatie voor de vrijwilliger
Als je het leuk vindt om samen met andere vrijwilligers je in te zetten voor een groepsactiviteit, dan ben je van harte welkom. Vrijwilligers begeleiden de bijeenkomsten en worden betrokken bij het bedenken van de activiteiten. Voor vrijwilligers zijn de activiteiten kosteloos.

Informatie voor de deelnemers
Eén keer per maand komt de groep bij elkaar op een zaterdagavond. De bijeenkomsten duren twee uur. De kosten voor deelname aan de Topclub bedragen € 25 per seizoen. Van dit geld worden de activiteiten betaald.

Contact
Wil je meer weten? Of je aanmelden voor deze activiteit?
Stuur dan een mail naar topclub@humanitas.nl