Vrijwilligers doen er toe

Als vrijwilliger kun je mensen in je omgeving die het even hard nodig hebben ondersteunen. Dit kan op vele verschillende manieren: van hulp bij de administratie tot het organiseren van kindervakanties; van het oefenen van de Nederlandse taal met een nieuwe Nederlander tot deelnemen aan het bestuur van een afdeling.

Vrijwilliger worden?

Voor al die talrijke activiteiten zoeken we doorlopend vrijwilligers. Lijkt het je leuk om voor andere mensen een welkome steun in de rug te zijn in moeilijke situaties? Wilt je iets doen voor een ander en wilt u er zelf ook iets van leren? Dan ben je bij Humanitas aan het goede adres.

Meer informatie

Wilt u weten of vrijwilligerswerk bij Humanitas iets voor u is of heeft u interesse om als vrijwilliger aan de slag te gaan? Informeer dan naar de mogelijkheden bij de afdeling bij u in de buurt. Ook kunt u onze uitgebreide brochure Welkom vrijwilliger raadplegen.

Humanitas District Noord Akerkhof ZZ 22 9711 JB Groningen Tel (050) 312 06 33 info.noord@humanitas.nl

Benieuwd naar ervaringen van andere vrijwilligers? Lees dan hier het interview met bestuursvoorzitter Ina Schras van afdeling Heerenveen.