Online trainingen

Iedereen bij Humanitas heeft toegang tot de online trainingen van Humanitas via het intranet. Daar kun jij je voorbereiden op je werk voor Humanitas of je kennis verdiepen waar en wanneer het jou uitkomt.Iedereen bij Humanitas heeft toegang tot de online trainingen van Humanitas via het intranet. Daar kun jij je voorbereiden op je werk voor Humanitas of je kennis verdiepen waar en wanneer het jou uitkomt.
We vinden het belangrijk je goed toe te rusten en de kennis en vaardigheden mee te geven waarmee je mensen in een kwetsbare situatie nog beter kunt bijstaan.
De online trainingen bevatten informatie over de activiteiten en leren je werken volgens de Humanitas-waarden. Dit wordt toegelicht met casussen, video’s en reflectievragen.

Hoe werkt het?
Je vindt de online trainingen op het intranet (intranet.humanitas.nl) onder de knop “Online trainingen”. Je gebruikt dezelfde inlognaam en wachtwoord als intranet en de andere digitale diensten van Humanitas zoals HRS, online declareren en de Kennisbank. De voor jou relevante trainingen worden automatisch voor je klaargezet.