Vrijwilligers en gezinnen Home-Start ZO-Friesland bedankt!

De opvoedmaatjes van Home-Start Zuid-Oost Friesland van Humanitas staan ook nu klaar voor gezinnen! 

Alle gezinnen én vrijwilligers van Home-Start gemeente Oost- en Weststellingwerf en Smallingerland zijn deze week in het zonnetje gezet! De vrijwilligers ontvingen een presentje als dank voor hun inzet als opvoedmaatje, ze zijn juist nu in deze moeilijke periode zeer waardevol voor gezinnen. De gezinnen die een vrijwilliger hebben van Home-Start kregen een presentje om ze een hart onder de riem te steken in deze lastige tijd.  

Nu de scholen al een tijdje dicht zijn en kinderen en hun ouders veel samen thuis zitten, kan opvoeding nu als extra zwaar worden ervaren. Ineens ben je niet alleen meer ouder, maar ook juf/meester en moet je je eigen werk thuis gaan doen. Voor veel ouders is het een lastige opgave om alle ballen in de lucht te houden. De vrijwilligers van Home-Start willen ook juist nu gezinnen ondersteunen bij de opvoeding. Dit doen zij tijdens de Corona-tijd op gepaste afstand door middel van telefoon, skype, whatsapp, mail of het brengen van boekjes en spelletjes.

Home-Start Zuid-Oost Friesland ondersteunt ouders vanaf 28 weken zwanger tot en met kinderen in de leeftijd van 14 jaar. De vrijwilligers zijn zelf ouders, hebben een training gevolgd en zijn in het bezit van een VOG.

Voor aanmelden of meer informatie:
Margriet Verloop, telefoon: 06 51386583 of via de mail: m.verloop@humanitas.nl

Je staat er (ook nu) niet alleen voor! 

Terug naar het nieuwsoverzicht