District Noordwest

Chatvrijwilligers

Chatproject “Het Luisterend Oog” van Humanitas zoekt Chatvrijwilligers!

Voor het Chatproject 'Het Luisterend Oog' zijn we op zoek naar vrijwilligers die via één op één chat ondersteuning willen bieden aan mensen in isolement. Wil jij vanuit gelijkwaardigheid en respect deelnemers terzijde staan, dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou!

Ieder mens heeft behoefte aan contact met anderen. Er zijn momenten waarop je contacten verliest of even nergens terecht kunt. Soms is het moeilijk om je verhaal te vertellen aan de mensen om je heen. Humanitas kan dan een luisterend ‘oog’ bieden. Via het Internet kunnen mensen in een isolement chatten met vrijwilligers die naar hen luisteren en met hen meedenken.

Het chatten doe je vanuit je eigen huis. Het is belangrijk dat je beschikt over een moderne computer en een stabiele internetverbinding (ADSL of kabel). Wij zoeken mensen die zich minstens een dagdeel per week willen inzetten. Die redelijk snel kunnen typen en ervaring hebben met computers.

Wij zorgen voor training en begeleiding, verzekeringen en onkostenvergoeding. En vooral bieden wij je een kans om deel te nemen aan een nieuw en uitdagend project!

Studenten kunnen met dit vrijwilligerswerk studiepunten verkrijgen.

Surf voor meer informatie over vrijwilliger worden naar www.hetluisterendoog.nl of neem contact op met Agnieszka Przygodzka (Coördinator Vrijwilligerswerk), telefoonnummer: 06-51114229, mail: a.przygodzka@humanitas.nl

Terug naar overzicht