Vrijwilligers

Vrijwilligers zijn van onschatbare waarde voor Humanitas. Als vrijwilliger kun je mensen die het even hard nodig hebben ondersteunen.

Vrijwilligers zijn van onschatbare waarde voor Humanitas. Als vrijwilliger kun je mensen die het even hard nodig hebben ondersteunen. Dit kun je op vele verschillende manieren doen: van hulp bij de administratie tot het organiseren van kindervakanties. Humanitas zorgt voor een goede training en begeleiding.

Humanitas kent drie soorten vrijwilligers: uitvoerende, coördinerende en bestuurlijke vrijwilligers. Elk soort vrijwilliger heeft zijn eigen rol bij het plannen, organiseren en uitvoeren van het vrijwilligerswerk.

Alle afdelingen binnen ons district kunnen altijd nieuwe vrijwilligers gebruiken. Wanneer je interesse hebt in een vrijwilligersfunctie bij Humanitas, dan kun je op de afdelingssites terecht voor meer informatie over de betreffende activiteiten die ze hebben. Vrijwilligerswerk geeft je voldoening. Wil je vrijwilliger bij ons worden? Een Humanitas-afdeling bij jou in de buurt kan je er meer over vertellen.