District Zuid

Coördinator 2: Begeleiding vrijwilligers

De structuur van de activiteit. Hoe blijf je als begeleider uit de reddersdriehoek van 'redder', 'aanklager' en 'slachtoffer'? Herkennen en inzetten van kernkwaliteiten.

Voor wie, wanneer en waar?

Doelgroep:

Alle (nieuwe) co√∂rdinatoren van Humanitas.

Datum:
Tijdstip:
Locatie:

Donderdag 16 november 2017.
10.00 tot 15.00 uur (incl. lunch).
Districtskantoor Humanitas
Zernikestraat 11-13
5612 HZ  Eindhoven

Deelname:
Door:

Minimaal 5 en maximaal 12 personen.
Christine Hooft

Voorbereiding:

Ter voorbereiding dient de online Basistraining Co√∂rdinatorschap inclusief de daarin vermelde opdrachten afgerond te worden. Deze vind je door met je HRS-inlognaam in te loggen op: https://intranet.humanitas.nl/. Klik daar op 'Online trainingen'. Download ook het Werkboek Basistraining co√∂rdinatorschap bij Humanitas en neem het ingevuld mee naar de livetraining. Kun je niet inloggen? Neem dan even contact op met academie.zuid@humanitas.nl of 085 044 8621.

 

DEZE TRAINING IS HELAAS VOL!
Nieuwe aanmelders komen op een wachtlijst.
  

De scholingen/trainingen zijn gratis voor Humanitas vrijwilligers. Opgave voor scholing is echter niet vrijblijvend; als je je opgeeft voor scholing, dan rekenen wij op je!

Wanneer blijkt dat er meer dan het maximaal aantal deelnemers zich aanmelden hanteren wij een wachtlijst. Bij onvoldoende deelnemers wordt de training geannuleerd. Je ontvangt in dat geval daar tijdig bericht van.

Terug naar overzicht