District Zuid

Basistraining Thuisadministratie | Start 08.05.17

De cursus bestaat uit 3 dagdelen en is voor (nieuwe) vrijwilligers thuisadministratie.

Aan bod komen onderwerpen als stappen in de ondersteuning bij de financiële administratie, wat wel en wat niet te doen, gespreksvaardigheden, diverse oefensituaties, budgetoverzicht maken en het bewaken van je grenzen bij de thuisadministratie.

Voor wie, wanneer en waar?

Doelgroep:

Nieuwe vrijwilligers Thuisadministratie, met voorrang voor de afdelingen Westelijke Mijnstreek, Maastricht-Heuvelland en Parkstad en vrijwilligers van Impuls.

Datum:
Tijdstip:
Locatie:

8, 16 mei én 30 mei 2017.
19.00 uur tot 22.15 uur.
Kantoor Humanitas Parkstad
Geleenstraat 57
6411 HR  HEERLEN

De locatie is het makkelijkst bereikbaar met het ov: vanaf het station circa 10 minuten lopen. Parkeren in de omgeving is beperkt en tot 18:00 betaald.

Facultatief:

Op 6 juni van 19.00 tot 21.45 uur vindt er een extra facultatieve sessie plaats met aandacht voor het Humanitas Registratie Systeem (HRS) en enige verdieping in wet- en regelgeving.
Vrijwilligers van Impuls kunnen het HRS-deel overslaan en om 20:00 aanschuiven (graag pas vanaf 19:45 binnenkomen anders gaat het storen).

Deelname:
Door:

Minimaal 6 en maximaal 14 deelnemers.
Coördinatoren van Thuisadministratie Westelijke Mijnstreek, Maastricht-Heuvelland en Parkstad.

Voorbereiding:

Het is de bedoeling dat je voor aanvang de online training thuisadministratie hebt doorlopen. Ga hiervoor naar intranet.humanitas.nl en klik op 'Online trainingen' (inlogcode verkrijgbaar via de coördinatoren thuisadministratie).

 

Aanmelden
  

De scholingen/trainingen zijn gratis voor Humanitas vrijwilligers. Opgave voor scholing is echter niet vrijblijvend; als je je opgeeft voor scholing, dan rekenen wij op je!

Wanneer blijkt dat er meer dan het maximaal aantal deelnemers zich aanmelden hanteren wij een wachtlijst. Bij onvoldoende deelnemers wordt de training geannuleerd. Je ontvangt in dat geval daar tijdig bericht van.

Terug naar overzicht