Scholingsaanbod

voor vrijwilligers

CORONACRISIS

Ons kantoor is voorlopig nog gesloten, onze medewerkers werken vanuit huis en zijn telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren.

Bij vragen over scholing kan er een mail gestuurd worden naar academie. zuid@humanitas.nl. Er wordt dan zo snel mogelijk contact opgenomen.

Wil je toch al aan de slag? Dan kan je beginnen met de online trainingen.

Humanitas vindt het belangrijk om de vrijwilligers goed voor te bereiden op hun werk. Om ervoor te zorgen dat niemand ongeschoold op pad gaat, biedt Humanitas diverse soorten trainingen aan.

Hierbij tref je het scholingsaanbod van Humanitas district Zuid van dit jaar aan. De trainingen zijn bestemd voor alle vrijwilligers die actief zijn (of worden) binnen het district.

Wij nodigen je van harte uit om deel te nemen aan deze scholingsbijeenkomsten.

  • Aanmelden voor de bijeenkomsten kan per mail tot uiterlijk 1 week voor de betreffende training. Maar let op: hoe langer je wacht hoe groter de kans is dat de training vol zit.
  • De scholingen/trainingen zijn gratis voor Humanitas vrijwilligers.
    Opgave voor scholing is niet vrijblijvend, als je je opgeeft voor scholing, dan rekenen wij op je!
  • Vrijwilligers van de afdeling die de training organiseert krijgen voorrang. Wanneer blijkt dat er meer dan het maximaal aantal deelnemers zich aanmelden hanteren wij een wachtlijst. Bij onvoldoende deelnemers wordt de training geannuleerd. Je ontvangt in dat geval daar tijdig bericht van.
Rechts zie je de trainingen die momenteel gepland zijn.

Trainingsbijeenkomst