District Zuid

Basistraining Home-Start

Uitnodiging basistraining Home-Start in Den Bosch

Voor wie?

Deze voorbereidende basistraining is voor nieuwe vrijwilligers van Humanitas Home-Start en Home-Start+.

Voorbereiding

In aansluiting op de training houden we nog een individueel evaluatiegesprek, een afspraak hiervoor plannen we later.

Iedere bijeenkomst start met ontvangst met koffie en thee tussen 9.15 uur en 9.30 uur, en om 9.30 uur gaan we echt van start. De lunch wordt door ons verzorgd. Heb je dieetwensen, laat mij dit dan uiterlijk 22 november a.s. weten i.v.m. de inkoop.

Tevens houden we op 18 december aansluitend aan de trainingsochtend een certificaatuitreiking.

Om alvast kennis te maken met Humanitas en Home-Start, wil ik je aanraden om vóór de eerste trainingsdag alvast de e-learning te doen:

Algemene introductietraining Humanitas en Basistraining Home-Start en Home-Start+, deel 1 en 2. Meer mag natuurlijk altijd!

Een inlogcode voor het Humanitas Registratie Systeem (HRS) heb je inmiddels al ontvangen, mocht dit niet het geval zijn, neem dan contact op met je coördinator. 

Het werkboek krijg je bij de 1e bijeenkomst dus dat hoef je niet uit te printen. Mocht dit niet lukken of heb je nog vragen dan hoor ik dat graag.

Veel succes en graag tot 27 november!

GEPLANDE TRAININGEN

Data Tijd Locatie  Aanmelden
27 november 9:30 - 16:00 (incl. lunch) Orthen 2-4 5231 XS  DEN BOSCH  Aanmelden
 4 december 9:30 - 12:30 (incl. lunch)
11 december 9:30 - 16:00 (incl. lunch)
18 december 9:30 - 14:00 (incl. lunch)
Contactpersoon: Jacqueline Vermeulen

Wanneer blijkt dat er meer dan het maximaal aantal deelnemers zich aanmelden hanteren wij een wachtlijst. Bij onvoldoende deelnemers wordt de training geannuleerd. Je ontvangt in dat geval daar tijdig bericht van.

De scholingen/trainingen zijn gratis voor Humanitas vrijwilligers. Opgave voor scholing is echter niet vrijblijvend; als je je opgeeft voor scholing, dan rekenen wij op je!