Basistraining Terugkom-/intervisiebijeenkomst Coördinatoren

Loop je als coördinator tegen knelpunten aan die je graag eens met je collega’s in District Zuid zou willen bespreken? Dan is deze bijeenkomst geknipt voor jou!

Introductie

Als coördinator ben je de spin in het web van je eigen activiteit. Soms loop je dan tegen knelpunten aan, bijvoorbeeld omdat je een vrijwilliger tegenkomt die veel te veel overneemt van zijn of haar deelnemer, een georganiseerde terugkombijeenkomst waar nauwelijks iemand op komt dagen of misschien ben je opzoek naar nieuwe werkvormen voor een themabijeenkomst…. Hoe fijn is het om deze knelpunten eens te kunnen bespreken met collega coördinatoren zodat er met je mee gedacht wordt. Wellicht levert het je nieuwe inspiratie en ideeën op om bij thuiskomst verder mee aan de slag te gaan!

Deze module is voor coördinatoren die hun eigen werk en zienswijze willen reflecteren en ideeën en inspiratie willen opdoen en delen met collega’s in District Zuid!.

Leerdoelen

  • Veilige leeromgeving waarin je vertrouwelijk informatie met collega’s mag en kan delen.
  • Aanscherpen van je rol als coördinator.
  • Oefenen met verschillende vormen van intervisie
  • Versterken eigen rol en verbinden met collega’s binnen District Zuid.
  • Actuele informatie over Humanitas, scholing en ontwikkelingen algemeen.

Vooraf

Verzamel zoveel mogelijk de onderwerpen en thema’s die jij graag wilt bespreken. We starten met een inventarisatie van de meegebrachte onderwerpen en bepalen samen de in te zetten werk/intervisievorm en de volgorde.