Omgaan met emoties

Doel

Tijdens onze training wordt kennis gemaakt met de theorie over emoties. Zo wordt er onderscheid gemaakt tussen emoties en gevoelens en worden de basisemoties verder toegelicht. De training is interactief en dit betekent dat door middel van oefeningen en het delen van ervaringen inzicht wordt gegeven op je eigen reacties op de emoties van de deelnemers. Er wordt aan alle vrijwilligers gevraagd om een casus voor te bereiden.

Voor wie?

De training "Omgaan met emoties" is geschikt voor alle vrijwilligers binnen Humanitas. Of je nu taalmaatje, bestuurslid of thuisadministratie vrijwilliger bent, iedereen wordt weleens geconfronteerd met zijn/haar emoties of de emoties van een deelnemer binnen het vrijwilligerswerk. Er kunnen maximaal 12 deelnemers meedoen aan deze training.

Door wie?

De training wordt gegeven door vrijwillige trainers die opgeleid zijn binnen de Humanitas Academie. Deze vrijwilligers zijn niet alleen deskundig als trainer, maar hebben zelf ook ruime ervaring als vrijwilliger bij Humanitas.

GEPLANDE TRAININGEN

Data Tijd Locatie  Aanmelden
-- -- -- Nog te plannen
 
 

Wanneer blijkt dat er meer dan het maximaal aantal deelnemers zich aanmelden hanteren wij een wachtlijst. Bij onvoldoende deelnemers wordt de training geannuleerd. Je ontvangt in dat geval daar tijdig bericht van.

De scholingen/trainingen zijn gratis voor Humanitas vrijwilligers. Opgave voor scholing is echter niet vrijblijvend; als je je opgeeft voor scholing, dan rekenen wij op je!