District Zuid

Omgaan met weerstand

Module/workshop (3 uur)

Voor wie?

Ervaar jij weleens weerstand tijdens het contact met je deelnemer? Is je deelnemer boos op alles en iedereen? Zit jij regelmatig tegenover iemand die niet vooruit te branden is? Voel je je “leeg” na het bezoek aan je deelnemer? Dan is deze workshop wellicht iets voor jou!

Doel van de workshop

In de workshop gaan we kijken naar de verschillende ervaringen die iedereen heeft met dit onderwerp. We onderzoeken de signalen (verbaal en non verbaal) en je krijgt een stukje theorie over het ontstaan van weerstand. We zullen ook praktisch aan de slag gaan met het oefenen van diverse gesprekstechnieken zodat je na het volgen van deze workshop vaardigheden in je rugzak hebt om beter om te kunnen gaan met weerstand binnen gesprekken. Na afloop krijg je de theorie van de module gebundeld mee naar huis.

GEPLANDE BIJEENKOMSTEN

Data Tijd Locatie  Aanmelden
-- -- -- Nog te plannen
 
 

Vrijwilligers van de afdeling die de training organiseert krijgen voorrang.

Wanneer blijkt dat er meer dan het maximaal aantal deelnemers zich aanmelden hanteren wij een wachtlijst. Bij onvoldoende deelnemers wordt de training geannuleerd. Je ontvangt in dat geval daar tijdig bericht van.

De scholingen/trainingen zijn gratis voor Humanitas vrijwilligers. Opgave voor scholing is echter niet vrijblijvend; als je je opgeeft voor scholing, dan rekenen wij op je!