Secretarieel ondersteuner (m/v)      afdeling Lansingerland

Humanitas organisatie

Het bestuur van Humanitas Lansingerland is verantwoordelijk voor het functioneren en de uitvoering van alle activiteiten door vrijwilligers. Binnen Lansingerland ondersteunt onze snel groeiende afdeling op dit moment ruim 280 mensen van jong tot oud op gebieden zoals opvoeden en opgroeien, sociaal welzijn, geldzaken en vluchtelingen met een verblijfsstatus. Dat doen we met de hulp van ruim 220 enthousiaste vrijwilligers. Meer informatie: www.humanitas.nl/lansingerland

De functie

De secretarieel ondersteuner helpt ons met diverse activiteiten: bijeenkomsten en trainingen secretarieel ondersteunen, afspraken met andere organisaties maken, de afdelingsplanning/overzichten beheren, vergaderingen en uitjes voorbereiden, lijsten bijhouden, de post, afdelingsmail, social media en telefoon beheren, vergaderingen notuleren en bestellingen doen voor het kantoor en bijeenkomsten. Je werkt nauw samen met de secretaris van het bestuur en de projectcoördinatoren. Kortom: Je wordt de spin in ons gezellige web.

Het profiel

  • Je vindt het leuk om een actieve vrijwilligersorganisatie te ondersteunen en je hebt enige ervaring met secretarieel werk
  • Je bent bereid om circa 8 uur per week te werken. De verdeling van de uren zijn in overleg zelf in te vullen

Wij bieden

  • Een leuk en veelzijdige takenpakket in een groeiende organisatie
  • Vergoeding van gemaakte onkosten en een vrijwilligersverzekering
  • Betrokken en enthousiaste medewerkers

Solliciteren

Je motivatie en relevante ervaring kun je e-mailen naar lansingerland@humanitas.nl met de vermelding ‘sollicitatie secretarieel ondersteuner’.

Mocht je nog vragen hebben over deze functie, dan kun je contact opnemen met de secretaris van de afdeling Frans Weterings: fransweterings@ziggo.nl.

Terug naar overzicht