Welkom op de website van Humanitas Drechtsteden

Onze vrijwilligers helpen iedereen die tijdelijk een steuntje in de rug nodig hebben. Je kunt bij ons terecht o.a. op het gebied van opvoeden en thuisadministratie.

Telefoonnummer:
06 45460545

CONTACT

Activiteiten

Humanitas Home-Start

Ieder gezin maakt wel eens een periode door waarin het niet zo goed gaat. Dan kan het een opluchting zijn als iemand tijd heeft om te luisteren of een handje helpt bij het goed regelen van praktische zaken. Voor gezinnen met kinderen 0 t/m 18 jaar.

Humanitas Wel Thuis Zuid-Holland Zuid

Steun aan gezinnen die te maken hebben met een maatregel van jeugdbescherming. Binnen de kaders van jeugdbescherming biedt de vrijwilliger van Wel Thuis ondersteuning in praktische zaken zoals de opvoeding, contacten met instanties of sociale contacten.

Humanitas Thuisadministratie

Helpt je je financiën en administratie op orde te brengen en te houden. Blijf dus niet rondtobben, als je door welke reden dan ook het overzicht bent kwijtgeraakt. Een vrijwilliger van Humanitas helpt je weer op weg!

Nieuws

75+1 jaar Humanitas, dat vieren we met elkaar

De vrijwilligersvereniging Humanitas bestaat 75 + 1 jaar en dat vieren we dit jaar met verschillende activiteiten

Niet alleen, maar toch eenzaam: iedereen kan weleens een maatje gebruiken

Een druk gezinsleven dagelijks contact met mensen en tóch eenzaam zijn: voor iedereen kan dit gevoel herkenbaar zijn

Vacature: Vrijwillige coördinator Get-a-Grip Drechtsteden

Steeds méér jongeren worstelen met het bijhouden van de financiële administratie of raken in financiële problemen. Humanitas heeft daarom een nieuwe activiteit opgezet: Get-a-Grip. Binnen de afdeling drechtsteden hebben we voor deze activiteit vacatures.