CONTACT

Humanitas
  • E-mail:
  • Telefoonnummer: 06 45460545
  • Adres:
  • Extra informatie:

    Bovenstaande informatie betreft de vrijwilligersorganisatie Humanitas Drechtsteden. Wanneer u in contact wilt komen met de werkorganisatie van Humanitas verwijzen wij u door via deze link

  • Humanitas Drechtsteden is actief in: Alblasserdam, Dordrecht, Hardinxveld-Giessendam, Heerjansdam, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht, Sliedrecht, Wijngaarden, Zwijndrecht

Ondersteuning van gezinnen

Ieder gezin maakt wel eens een periode door waarin het niet zo goed gaat. Dan kan het een opluchting zijn als iemand tijd heeft om te luisteren of een handje helpt bij het goed regelen van praktische zaken. Voor gezinnen met kinderen 0 t/m 18 jaar.

Helpt je je financiĆ«n en administratie op orde te brengen en te houden. Blijf dus niet rondtobben, als je door welke reden dan ook het overzicht bent kwijtgeraakt. Een vrijwilliger van Humanitas helpt je weer op weg!  

Meer activiteiten van Humanitas Drechtsteden
Vacatures
Vrijwilligers gevraagd

Binnen de afdeling Drechtsteden zijn we continue opzoek naar nieuwe vrijwilligers

Bekijk alle vacatures

Voor mij is het belangrijk dat ik van waarde ben voor het gezin, dat ik ergens toe bijdraag

Het is echt niet alleen maar leuk, soms is het best ingewikkeld om in een gezin te zijn. Ik heb mezelf goed leren kennen, ben tegen mijn grenzen aangelopen. Maar daardoor blijf ik me ontwikkelen. Ik heb moeten leren om hulp te vragen, vooral bij de coƶrdinator. Door situaties te bespreken, kan ik beter mijn grenzen bewaken waardoor er een last van mijn schouders valt en het voor mij leuk blijft om te doen. Ik geef niet alleen energie, ik wil er ook energie uithalen, zodat ik het vol blijf houden.

Wij stellen ons graag aan u voor!

Humanitas is er voor mensen die het even niet in hun eentje redden. Onze 24.000 vrijwilligers helpen jaarlijks zo'n 65.000 mensen om de regie over hun leven terug te krijgen.

//www.youtube-nocookie.com/embed/CJFY1c3sJh8

Aan wie geef jij een toegift?

Iedereen maakt zich in het leven weleens ergens sterk voor. Maar wat als je er niet meer bent? Geef jij een toegift aan een goed doel? Kijk op toegift.nl voor meer informatie.

//www.youtube-nocookie.com/embed/lvXOSbDRdDs