Eemland

CONTACT

Humanitas
  • E-mail:
  • Telefoonnummer: 033 479 0840
  • Adres:
  • Humanitas Eemland is actief in: Achterveld, Amersfoort, Baarn, Barneveld, Bunschoten-Spakenburg, De Glind, Eemdijk, Garderen, Hoogland, Hooglanderveen, Kootwijk, Kootwijkerbroek, Lage Vuursche, Leusden, Scherpenzeel Gld, Soest, Soesterberg, Stoutenburg, Stoutenburg Noord, Stroe, meer...

Activiteiten van Humanitas Eemland

Humanitas Thuisadministratie helpt je je financiĆ«n en administratie op orde te brengen en te houden. Blijf dus niet rondtobben, als je door welke reden dan ook het overzicht bent kwijtgeraakt. Een vrijwilliger van Humanitas helpt je weer op weg!  

Heb je een jong gezin? En heb je weleens behoefte aan opvoedingsondersteuning? Home-Start helpt je. Kinderen opvoeden aan de hand van praktische hulp, handige tips en vriendschappelijk contact? Het kan. Een vrijwilliger staat elke week voor je klaar. Voor gezinnen met in elk geval 1 kind van 6 jaa...

Meer activiteiten van Humanitas Eemland
Agenda
17 dec 2017 13:30 Rouwcafé
13 dec 2017 13:30 Bijeenkomst Koetshuis
19 nov 2017 13:30 Rouwcafé
Toon de volledige agenda
Vacatures
Maatje gezocht

Ik ben Philip (1979) en hoop een foto-enthousiast te vinden. Als jij ook van natuurfotografie houdt, zouden we dat dan bijvoorbeeld 1x per maand in het weekeinde samen kunnen doen?

Wij zoeken een maatje

Wederom zijn wij op zoek naar een maatje, ditmaal voor een oudere dame. Heeft u interesse deze dame bij te staan om gezellige activiteiten te ondernemen? Leest u dan verder.

Administratief medewerker

Wij zijn op zoek naar een nieuw administratief medewerker. Heeft u interesse om ons te komen versterken op deze afdeling? Leest u dan snel verder!

Bekijk alle vacatures

Het P.L.E.I.N. Amersfoort

Bestuursleden, vrijwilligers en deelnemers vertellen aan de gemeenteraadsleden wie wij zijn, en wat wij doen.

-Eendracht door diversiteit-

-Humanitas vrijwilliger-