Eemland

CONTACT

Humanitas
  • E-mail:
  • Telefoonnummer: 033 479 0840
  • Adres:
  • Humanitas Eemland is actief in: Achterveld, Amersfoort, Baarn, Barneveld, Bunschoten-Spakenburg, De Glind, Eemdijk, Garderen, Hoogland, Hooglanderveen, Kootwijk, Kootwijkerbroek, Lage Vuursche, Leusden, Scherpenzeel Gld, Soest, Soesterberg, Stoutenburg, Stoutenburg Noord, Stroe, meer...

Activiteiten van Humanitas Eemland

Humanitas Thuisadministratie helpt je je financiën en administratie op orde te brengen en te houden. Blijf dus niet rondtobben, als je door welke reden dan ook het overzicht bent kwijtgeraakt. Een vrijwilliger van Humanitas helpt je weer op weg!  

Heb je een jong gezin? En heb je weleens behoefte aan opvoedingsondersteuning? Home-Start helpt je. Kinderen opvoeden aan de hand van praktische hulp, handige tips en vriendschappelijk contact? Het kan. Een vrijwilliger staat elke week voor je klaar. Voor gezinnen met in elk geval 1 kind van 6 jaa...

Meer activiteiten van Humanitas Eemland
Agenda
08 okt 2017 13:30 Rouw café - "Leefkunde"
21 sep 2017 11:30 Week tegen eenzaamheid
Toon de volledige agenda
Vacatures
Coördinator jongeren in rouw

Wanneer jongeren met rouw te kampen hebben is dit uiterst verdrietig. Als coördinator stuur je vrijwilligers aan die jongeren begeleiden in het verwerken van hun rouw.

Coördinator rouwcafé

Het rouwcafé is opgezet voor mensen die een dierbare verloren hebben. Als coördinator bekleed je een leidinggevende functie en stuur je verschillende vrijwilligers aan.

Coördinator Home-Start

Coördinator worden voor Humanitas, en betaald krijgen? Home-Start helpt jonge gezinnen op weg, wanneer zij tegenslagen tegenkomen op het gebied van opvoeden.

Vacature Taalmaatje

Begaan met integratie en sta je dicht bij de maatschappij? schrijf u dan in om taalmaatje te worden. Hier leert u anderstaligen de Nederlandse taal beheersen, en komt u in contact met allerlei verschillende culturen.

Bekijk alle vacatures

-Eendracht door diversiteit-

-Humanitas vrijwilliger-

Maatjesproject Humanitas Eemland

Anneke en Dineke vertellen over het Maatjesproject.