Eemland

CONTACT

Humanitas
  • E-mail:
  • Telefoonnummer: 033 479 0840
  • Adres:
  • Humanitas Eemland is actief in: Achterveld, Amersfoort, Baarn, Barneveld, Bunschoten-Spakenburg, De Glind, Eemdijk, Garderen, Hoogland, Hooglanderveen, Kootwijk, Kootwijkerbroek, Lage Vuursche, Leusden, Scherpenzeel, Scherpenzeel Gld, Soest, Soesterberg, Stoutenburg, Stoutenburg Noord, meer...

Activiteiten van Humanitas Eemland

Heb je een jong gezin? En heb je behoefte aan opvoedingsondersteuning? Home-start Baarn helpt je. Kinderen opvoeden aan de hand van praktische hulp, handige tips en vriendschap? Het kan. Een vrijwilliger staat elke week voor je klaar. Voor gezinnen met in elk geval 1 kind van 6 jaar of jonger.

Humanitas Thuisadministratie helpt je je financiën en administratie op orde te brengen en te houden. Blijf dus niet rondtobben, als je door welke reden dan ook het overzicht bent kwijtgeraakt. Een vrijwilliger van Humanitas helpt je weer op weg!  

Meer activiteiten van Humanitas Eemland
Vacatures
Vrijwilligers BOR (Begeleide Omgangsregeling)

Vrijwilligers BOR (Begeleide Omgangsregeling)  Wil jij het verschil maken voor kinderen van gescheiden ouders? Word dan vrijwilliger voor BOR Humanitas. 

Coördinator Thuisadministratie M/V

Het uitgangspunt van het project thuisadministratie is om mensen te helpen die (grote) moeite hebben met hun administratie. Deze mensen worden door een vrijwilliger begeleid om hun administratie weer op orde te brengen en te houden. De coördinator is in organisatorische zin de spil van de activiteit...

Vrijwilligers Vriendschappelijk Huisbezoek

Humanitas Eemland zoekt nieuwe vrijwilligers voor Vriendschappelijk Huisbezoek. Als vrijwilliger ga je eens in de twee weken op bezoek bij mensen die in een sociaal isolement dreigen te raken.

Bekijk alle vacatures

Café Vrijdenken

Café Vrijdenken iedere eerste vrijdag van de maand in Café "De Lieve Vrouw"

in Amersfoort

//www.youtube-nocookie.com/embed/SNuOso13nDk

Wij waren erbij

Humanitas zoekt vrijwilligers.

//www.youtube-nocookie.com/embed/VPQ5lHYWkBw
-Eendracht door diversiteit-

-Humanitas vrijwilliger-