Eemland

CONTACT

Humanitas
  • E-mail:
  • Telefoonnummer: 033 479 0840
  • Adres:
  • Humanitas Eemland is actief in: Achterveld, Amersfoort, Baarn, Barneveld, Bunschoten-Spakenburg, De Glind, Eemdijk, Garderen, Hoogland, Hooglanderveen, Kootwijk, Kootwijkerbroek, Lage Vuursche, Leusden, Scherpenzeel, Scherpenzeel Gld, Soest, Soesterberg, Stoutenburg, Stoutenburg Noord, meer...

Activiteiten van Humanitas Eemland

Je wilt het beste voor je kind, ook bij een echtscheiding. Begeleide OmgangsRegeling (BOR) helpt je. Ook als spanningen goede afspraken over een omgangsregeling in de weg staan. Onze vrijwilligers houden geen dossier bij en treden als het goed gaat steeds wat verder terug. Duur: 3 tot 6 maanden.

Behoefte aan vriendschap, iemand om thuis mee te praten? Dat doet Vriendschappelijk Huisbezoek. Wil je nieuwe mensen leren kennen? Of steun bij de verwerking van een ingrijpende gebeurtenis? Onze vrijwilligers zijn er voor iedereen die z’n gedachten, ervaringen en verhalen met iemand wil delen.

Meer activiteiten van Humanitas Eemland
Vacatures
Coördinator Vriendschappelijk/activerend huisbezoek

Coördinator Vrienschappelijk/activerend huisbezoek Voor Soest, Baarn en Eemnes zoeken wij een coördinator die in deze gemeenten hulpvragers en vrijwilligers bij elkaar brengt.

Vrijwilligers BOR (Begeleide Omgangsregeling)

Vrijwilligers BOR (Begeleide Omgangsregeling)  Wil jij het verschil maken voor kinderen van gescheiden ouders? Word dan vrijwilliger voor BOR Humanitas. 

Coördinator Thuisadministratie M/V

Het uitgangspunt van het project thuisadministratie is om mensen te helpen die (grote) moeite hebben met hun administratie. Deze mensen worden door een vrijwilliger begeleid om hun administratie weer op orde te brengen en te houden. De coördinator is in organisatorische zin de spil van de activiteit...

Vrijwilligers Vriendschappelijk Huisbezoek

Humanitas Eemland zoekt nieuwe vrijwilligers voor Vriendschappelijk Huisbezoek. Als vrijwilliger ga je eens in de twee weken op bezoek bij mensen die in een sociaal isolement dreigen te raken.

Bekijk alle vacatures

Het P.L.E.I.N. Amersfoort

Bestuursleden, vrijwilligers en deelnemers vertellen aan de gemeenteraadsleden wie wij zijn, en wat wij doen.

//www.youtube-nocookie.com/embed/nUw6DAQPgyw
-Eendracht door diversiteit-

-Humanitas vrijwilliger-