Eindhoven

CONTACT

Humanitas
  • E-mail:
  • Telefoonnummer: 040 206 5350
  • Adres:
  • Humanitas Eindhoven is actief in: Bergeijk, Best, Bladel, Budel, Budel-Dorplein, Budel-Schoot, Casteren, Duizel, Eersel, Eindhoven, Gastel, Geldrop, Hapert, Heeze, Hooge Mierde, Hoogeloon, Hulsel, Knegsel, Lage Mierde, Leende, meer...

Steun bij opvoeden

Ieder gezin kent lastige tijden. Maar kun je 't echt even niet aan? Dan helpt Home-Start je. Want een steuntje in de rug doet wonderen. Een vrijwilliger biedt een luisterend oor en denkt met je mee in oplossingen. Voor gezinnen met kinderen tot 18 jaar.

Je wilt het beste voor je kind, ook bij een echtscheiding. Begeleide OmgangsRegeling (BOR) helpt je. Ook als spanningen goede afspraken over een omgangsregeling in de weg staan. Duur van de ondersteuning: 3 tot 6 maanden.

Meer activiteiten van Humanitas Eindhoven
Steun van vrijwilligers, dat werkt!

Wij zijn er voor mensen die het even niet in hun eentje redden. Met een steuntje in de rug vinden ze de kracht, het vertrouwen en de energie om hun leven weer op te pakken. Jaarlijks geven zo'n 450 goed getrainde vrijwilligers dat steuntje. En dat werkt! Humanitas Eindhoven werkt binnen vier verschillende thema's: eenzaamheid, opvoeden, opgroeien en thuisadministratie.

Humanitas: Wat we doen

EENZAAMHEID

We helpen je bij het opbouwen en onderhouden van een sociaal netwerk, zodat je er niet (meer) alleen voor staat. Onze activiteiten binnen dit thema:

Gesprekken van Mens tot Mens
Meedoen in de Wijken

Humanitas: Wat we doen

OPVOEDEN

Opvoeden valt niet mee, maar met een beetje hulp lukt het vaak wel om zelf je gezin weer goed draaiende te houden. Activiteiten binnen dit thema:

Home-Start
BOR

Humanitas: Wat we doen

OPGROEIEN

Samen met een vrijwilliger op zoek naar een oplossing voor problemen op school en/of relaties met familie/derden. Onze activiteiten binnen dit thema:

MentorMaatjes
Gevaarlijke Liefde
Jeugdsupport
Vakantieweken

Ik reis met de verhalen van ‘mijn’ gezinnen mee.

Henriëtte Heiningen is één van de 450 vrijwilligers van Humanitas Eindhoven. Zij werkt al 5 jaar als vrijwilliger bij de activiteit ‘Home-start’ één van de drie activiteiten die vallen binnen het Humanitas thema ‘opvoeden’. Lees meer.

Maak kennis met Humanitas

In 90 seconden leggen we uit wie we zijn en wat we doen.

//www.youtube-nocookie.com/embed/CJFY1c3sJh8

Humanitas ondersteunt Stay Human

Stay Human is een oproep om - ondanks vragen en bezorgdheid - vluchtelingen altijd te blijven zien als mensen. En om respectvol om te gaan met wie een ander standpunt inneemt dan jij.

//www.youtube-nocookie.com/embed/qn8ptPA_mnw
Vacatures Humanitas Eindhoven
Vrijwillig Bestuursvoorzitter

Per 1 maart 2018.

Vrijwillig coördinator MentorMaatjes

Voor begeleiding van mentormaatjes en samenwerking met scholen.

Bekijk alle vacatures