Eindhoven

Gesprekken van mens tot mens

Met vrijwilligers van Gesprekken van Mens tot Mens kun je alles delen.

Heb je behoefte aan iemand met wie je kunt praten en die jou thuis opzoekt? Heb je steun nodig bij het verwerken van een ingrijpende gebeurtenis of bij het zoeken naar een leuke activiteit of nieuwe contacten? Denk dan eens aan Gesprekken van Mens tot Mens van Humanitas.

De vrijwilligers van Humanitas begrijpen dat de dagen soms lang kunnen duren voor wie door omstandigheden niet veel buiten komt. Zij kunnen goed luisteren en zijn er speciaal voor mensen die hun gedachten, ervaringen en verhalen met iemand willen delen. Een vrijwilliger van Gesprekken van Mens tot Mens kan enkele maanden tot maximaal anderhalf bij je langskomen, afhankelijk van de behoefte.

HULP NODIG?
Heb jij behoefte aan iemand met wie je kunt praten en ben je woonachtig in Eindhoven? Of ken je iemand die wel wat steun van een vrijwilliger kan gebruiken? Neem dan contact met ons via 040 206 5350 of meld je aan door het online aanmeldformulier in te vullen.

VRIJWILLIGER WORDEN?
Lees hier wat het werk als vrijwilliger bij Humanitas Gesprekken van Mens tot Mens inhoudt.

Humanitas: Wat we doen

EENZAAMHEID
We helpen je bij het opbouwen en onderhouden van een sociaal netwerk, zodat je er niet (meer) alleen voor staat.
Gesprekken van Mens tot Mens
Meedoen in de Wijken

Ik haal veel energie uit mijn bezoekjes aan mijnheer Stolk.

Hélène Kuiters is actief als vrijwilliger bij ‘Gesprekken van Mens tot Mens’ één van de drie activiteiten die vallen binnen het Humanitas thema ‘Eenzaamheid’. Wekelijks bezoekt zij André Stolk een nog zelfstandig wonende man van 88. Lees hier haar verhaal.