Eindhoven

Humanitas vakantieweken Eindhoven

Een vakantie voor je kind? Zelfs als het er eigenlijk niet in zit? Humanitas Vakantieweken organiseert ook voor jouw kind een vakantie.

Je gunt je kinderen en jongeren graag een vakantie, maar soms zit dat er gewoon niet in. Misschien is de gezondheid een spelbreker, of heb je er het geld niet voor, of ben je als minderjarige vluchteling in Nederland. Het maakt niet uit waarom. Ook jouw kind krijgt een fijne vakantieweek op een mooie plek in Nederland waar veel te zien en te doen is. Daarvoor zorgen de vakantieweken, die bedoeld zijn voor kinderen van 6 tot 18 jaar.

Goed geschoolde vrijwilligers doen de voorbereiding en begeleiding van de groepsweek, zodat er volop positieve momenten en spannende activiteiten zijn. Leuke spellen in het bos, hutten bouwen, zwemmen, een bezoekje aan de brandweer; om maar wat voorbeelden te noemen. Een kind is even lekker tusenuit en doet nieuwe indrukken en vriendschappen op.

MEER INFORMATIE OF MEEDOEN AAN EEN VAKANTIEWEEK?
Kun jij wel een vakantie gebruiken? Of ken je jongere die een break nodig heeft? Voor informatie bellen naar: 085 044 86 01 hier kun je je aanmelden.

VRIJWILLIGER WORDEN?
Lees hier wat het werk als vrijwilliger bij Humanitas Kindervakantieweken inhoudt. 

Humanitas: Humanitas Kindervakantieweken

OPGROEIEN

Steun, een luisterend oor, ontspanning, afleiding en informatie voor jongeren en jongvolwassenen die dat nodig hebben.
MentorMaatjes
Gevaarlijke Liefde
Match!
Vakantieweken

Ik wil anderen inspireren wat van hun leven te maken.

Ali Ahmadi (22), vrijwilliger bij de activiteit ‘Vakantieweken’ één van de vier activiteiten die vallen binnen het Humanitas thema ‘Opgroeien’. Lees hier zijn verhaal.