Bij Trudy kunnen we ons verhaal kwijt

Als het niet zo lekker gaat op school met haar dochter, meldt Renata zich aan voor  opvoedingsondersteuning.

Renata

"Het belangrijkste voor mij was dat het zou klikken tussen Trudy en mijn dochter. Dat was gelukkig zo, Trudy is echt geweldig. Gewoon een normaal mens bij wie we ons verhaal kwijt kunnen.

Met mijn dochter ging het al een tijdje niet goed op school. Omdat ze ADHD heeft, kan ze zich moeilijk concentreren en heeft ze moeite met schrijven en rekenen.

Sinds we zijn begonnen met Home-Start+ zie ik overal verbetering. Ze is nu gelukkig, op een andere school. En zelf ben ik me meer bewust van mijn eigen valkuilen en heb ik meer zelfvertrouwen gekregen."

Trudy

"De eerste paar weken na de kennismaking met Renata heb ik vooral veel geluisterd, zonder te oordelen. Nu probeer ik advies en richting te geven. Maar het is aan haar om te bepalen wat ze ermee doet. Ik heb een enorm respect voor hoe zij de moed heeft gehad om de confrontatie met haar problemen aan te gaan.

Renata beseft goed dat ze aan de slag moet om de situatie voor het hele gezin te veranderen. Mijn begeleiding is natuurlijk tijdelijk, maar er zit zo veel veerkracht en creativiteit in haar, dat ik er echt alle vertrouwen in heb dat ze het straks weer helemaal zelf kan."